Πάλη σώμα με σώμα έδωσε ζευγάρι ιδιοκτητών διαμερίσματος στον Κολωνό με δύο διαρρήκτες μέσα στην πολυκατοικία. Στο βίντεο μάλιστα, που είδε το φως της δημοσιότητας το ηρωικό ανδρόγυνο καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον έναν δράστη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΘ: Φοιτητής καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση επειδή διαφώνησε με την κατάληψη

«Πού θα πήγαινες ε; Πήρες το 100;» ακούγεται να λέει μια γυναίκα στο βίντεο στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ο άνδρας ακινητοποιεί τον έναν από τους δύο διαρρήκτες που εισέβαλαν στην πολυκατοικία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyt3gsgpd7rl)

Δείτε βίντεο του Star με το ζευγάρι και την πάλη με τους διαρρήκτες στον Κολωνό:

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο κακοποιοί παραβίασαν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας με τραπουλόχαρτο, όπως μετέδωσε το Star. Ανέβηκαν τις σκάλες και εκεί τους εντόπισε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος τους ρώτησε ποιον ζητούν.

Εκείνοι του επιτέθηκαν. Η σύζυγος του ιδιοκτήτη έπεσε πάνω στους διαρρήκτες, σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσει. Τότε, ο ένας από αυτούς βρήκε την ευκαιρία να φύγει τρέχοντας και να αποφύγει τη σύλληψη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας.

«Ο ένας προσπάθησε να με ρίξει κάτω και δεν τα κατάφερε. Έπεσε κάτω. Τον στρίμωξα στη γωνία. Ο άλλος προσπάθησε να φύγει» είπε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.