Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι μαρτυρίες των οικείων του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, καθώς, όπως φαίνεται, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» ήταν θαμώνας σε λαϊκό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης.

Ωστόσο, σύμφωνα με το «πρώτο όνομα» του μαγαζιού εκείνη την περίοδο, Χριστίνα Δελλή, ο Πολυχρονόπουλος όχι μόνο ήταν μόνιμα στα πρώτα τραπέζια, αλλά την... πρέσαρε έντονα για να αναλάβει μάνατζέρ της, σύμφωνα με τον ALPHA.

Ξεκινά έρευνα για ΜΚΟ που συμμετείχαν η αδελφή και ο γαμπρός του

Ενδελεχής είναι η έρευνα των Αρχών για την υπόθεση του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, και πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών τίθεται μία συγκεκριμένη ΜΚΟ.

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση με την επωνυμία «Οι φίλοι του Άλλου Ανθρώπου» έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών, πέρα από την έρευνα των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ.

Στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε για το θέμα πως σχετικά με την εθελοντική δράση της «Κοινωνικής Κουζίνας» είχε συσταθεί μια αστική ΜΚΟ το 2016, όπου εταίροι φέρονται να ήταν η αδελφή και ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΜΚΟ ιδρύθηκε ύστερα από πιέσεις εταιρειών τροφίμων και σούπερ μάρκετ για να μπορούν να δικαιολογούν τις προσφορές που παρείχαν.

Η εταιρεία είχε έδρα σε γραφεία στη Λεωφόρο Συγγρού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyugwixkyaox)