Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, αργά το βράδυ του Σαββάτου όταν αγρότες εμφανίστηκαν με τα τρακτέρ τους στο κόμβο Αεροδρομίου με την πρόθεση να προχωρήσουν στον αποκλεισμό του.

agrotes-trakter-makedonia-aerodromio-4-2-2024-esoteriki


Αστραπιαία τα τρακτέρ κινήθηκαν από τον κόμβο της Θέρμης φτάνοντας μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Κάποια από τα μεγάλα μηχανήματα μάλιστα κινήθηκαν μέσα από δύσβατους αγροτικούς δρόμους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Thesstoday.gr.



Άμεσα στο σημείο έφτασαν κλούβες της ΕΛΑΣ με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπως και περιπολικά της τροχαίας. Στο σημείο, κατά πληροφορίες του ThessToday.gr, υπήρξαν διαπραγματεύσεις μεταξύ αγροτών και αξιωματικών της ΕΛΑΣ ωστόσο μετά από λίγο τα τρακτέρ αποχώρησαν για να επιστρέψουν στον κόμβο της Θέρμης.


“Θα μείνουμε στο μπλόκο για όσο χρειαστεί. Χθες βράδυ πιάσαμε στον ύπνο την αστυνομία φτάνοντας πολύ κοντά στο αεροδρόμιο. Στο χέρι μας είναι να το αποκλείσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας. Αυτό πρέπει να το καταλάβει η κυβέρνηση. Δε θα υποχωρήσουμε”. Αυτό επισημαίνουν μέσω του ίδιου μέσου εκπρόσωποι από το μπλόκο αγροτών Θέρμης.