O γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”, Παύλος Τζίτζης, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς στους λογαριασμούς του έχουν εντοπιστεί χρήματα από την οργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Ελευθερίου για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: "Αισθανόμαστε προδομένοι, αν ισχύει αυτό" – Η συναυλία για το "Σπίτι των ονείρων"

Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή, καθώς και ότι γνώριζε για τα όσα ερευνάται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Ο εντολέας μου πήγαινε τα Σάββατα στην οργάνωση, έβλεπε τις συνθήκες που επικρατούσαν και την προσφορά του κουνιάδου του», σημειώνει μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος του, Βασίλης Σπύρου και τονίζει ότι ο εντολέας του είναι μόνιμος κάτοικος Αίγινας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx8pipokzjd)

Το όνομα του γαμπρού του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, υπάρχει στο καταστατικό του “Άλλου Ανθρώπου”

«Το όνομά του πράγματι υπάρχει στο καταστατικό της ΑΜΚΕ ως γραμματέας και επιπλέον υπάρχει η εμπλοκή με έναν τραπεζικό λογαριασμό που είχε», συμπληρώνει.

Σημειώνεται ότι στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία εμφανίζονται ως βασικοί εταίροι η μητέρα του κ. Πολυχρονόπουλου ως πρόεδρος και ο γαμπρός του Παύλος Τζίτζης ως γραμματέας που ελέγχονται για διακίνηση μαύρου χρήματος. Ως ταμίας εμφανίζεται η αδερφή του κ. Πολυχρονόπουλου.

Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το 2016 με την επωνυμία «Ανθρώπινες εκφράσεις» από τρία άλλα άτομα. Το 2021 μετονομάστηκε σε «Οι φίλοι του άλλου ανθρώπου» με τη νέα σύνθεση που αναφέρθηκε. Έδρα της εταιρείας είναι η Λεωφόρος Συγγρού

«Είχε εμπιστοσύνη στον Πολυχρονόπουλο. Δεν είχε κανέναν λόγο να πιστέψει ότι κάτι από αυτά που έβλεπε δεν συνέβαινε όπως θα έπρεπε να συμβαίνει», τονίζει ο δικηγόρος του κ. Τζίτζη ενώ ερωτώμενος αν θα στραφεί εναντίον του «Άλλου Ανθρώπου» ξεκαθαρίζει:

«Δεν θα σας έλεγα όχι αλλά στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα περιμένουμε να δούμε στοιχεία, αποδείξεις, τραπεζικές κινήσεις και μαρτυρίες εγγράφως και μετά θα αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε».