Αποκαλυπτικές συνομιλίες μεταξύ του κρεοπώλη και άλλων ατόμων, στις οποίες κάνουν αναφορά για παράνομες ανασκαφές για τον εντοπισμό αρχαίων, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Παραπολιτικών",  τα πρώτα αποτελέσματα από την ανάκτηση σβησμένων μηνυμάτων από το κινητό του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου έβγαλαν... λαβράκι για την Αστυνομία.

Πρόκειται για συνομιλίες στις οποίες ο 51 ετών κρεοπώλης συζητά για λαθρανασκαφές σε συγκεκριμένα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας και τα άτομα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμα: Μεσολόγγι: Σε χείμαρρο ψάχνουν το όπλο του Μπάμπη Κούτσικου - "Δεν τον σκότωσαν για τα λεφτά, έμαθε κάτι που δεν έπρεπε"

Μεσολόγγι: Πρόκειται μόνο για ένα μέρος των σβησμένων συνομιλιών - Αναμένονται οι υπόλοιπες

Η παράλληλη έρευνα που ξεκίνησε για υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας μετά τις περίεργες συναλλαγές που εντοπίστηκαν από την άρση του τραπεζικού απορρήτου σε βάρος του κρεοπώλη φαίνεται πως οδηγείται σε συγκεκριμένα πλέον «μονοπάτια», με τους αστυνομικούς να σχηματίζουν σαφή εικόνα για τις δραστηριότητες του κρεοπώλη.

Όπως διευκρινίστηκε από τις Αρχές, πρόκειται μόνο για ένα μέρος των σβησμένων συνομιλιών και αναμένονται και οι υπόλοιπες εντός των επόμενων ημερών.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η εξέταση για γενετικό υλικό στα ρούχα του άτυχου Μπάμπη, όπου δεν εντοπίστηκε ξένο DNA. Ωστόσο, οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα για τις έρευνες και στα νύχια του θύματος, ώστε να γνωρίζουν εάν προηγήθηκε πάλη ή όχι μεταξύ δράστη και θύματος.

Παράλληλα, αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να πραγματοποιηθούν εκ νέου έρευνες σε διάφορα σημεία του Μεσολογγίου για τον εντοπισμό της καραμπίνας του 31χρονου από τον διορισμένο πραγματογνώμονα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyuzs21negv5)