Πληθαίνουν τα ερωτήματα γύρω από τις δραστηριότητες του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας o «Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Κι ενώ ξέρει να μαγειρεύει μόνο για 1.000 άτομα, ο άνθρωπος που προμήθευε τον «Άλλον Άνθρωπο», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, με κεσεδάκια λέει στο MEGA πως δεν του έδινε περισσότερα από 1.000 κομμάτια τον μήνα. «Πάω λοιπόν εκεί πέρα για να τους φτιάξω 3-4.000 μερίδες την ημέρα. Ό,τι μπορώ» λέει αρχικά. «Οι μερίδες στην πλατεία Κουμουνδούρου δεν ήταν πολλές γιατί μοίραζε ο δήμος Αθηναίων και εκκλησία από catering. Να ήταν 20-30-40 και πολλά λέω» προσθέτει.

Και συνεχίζει: «Όχι καλέ τι χίλιες μερίδες; Ένα καζάνι όσες μερίδες έβγαζε. Εγώ τα σέρβιρα στον κόσμο. Να έβγαζε 100 μερίδες».

Οι αναρτημένες εικόνες στο Instagram πάντως δεν παραπέμπουν, τουλάχιστον αριθμητικά, στις 3.000 μερίδες που λέει πως έδινε την ημέρα.

«Μας έλεγαν ότι μαγειρεύουν 4 χιλιάδες μερίδες το μεσημέρι και 4 χιλιάδες το βράδυ. Εμείς είχαμε μπολάκια, είδαμε ότι ήταν 1.500 μερίδες. Αυτοί λέγανε 4 χιλιάδες μερίδες, η ξανθιά, γιατί αυτή ήταν εκεί  πέρα που έκανε το κουμάντο», προσθέτει.

Οι αποθήκες άδειαζαν και ξαναγέμιζαν μέσα σε λίγες ώρες με τρόφιμα και υλικά που ο κόσμος έστελνε. «Ήταν υπερπλήρης η αποθήκη. Πάρα πολλά πράγματα, απίστευτα πολλά πράγματα. Έστελναν κιβώτια, μέλι, μαρμελάδες, βότανα. Ξεχείλιζαν τα ράφια. Δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσει απολύτως τίποτα, αυτός δεν ξόδευε για κανέναν και για τίποτα» σημειώνει επίσης ο εθελοντής.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyy21oguurrt)

Με πληροφορίες από MEGA