Τέλος στη ζωή του έβαλε ο πατέρας της 14χρονης από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, η οποία είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και ασέλγειας από τα 12 της χρόνια.

Ο πατέρας της ανήλικης μόλις έμαθε για όσα βίωνε η κόρη του και πώς είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από 12 άνδρες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ άφησε και ένα χειρόγραφο σημείο στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας του.

Διαβάστε σχετικά: Μυλοπόταμος Ρεθύμνου: “Ψάξτε το κινητό της κόρης μου, δεν αντέχω όσα έμαθα” – Το τελευταίο σημείωμα του πατέρα της ανήλικης που κακοποιήθηκε

Ο αυτόχειρας πήγε σε ψιλικατζίδικο στον Μυλοπόταμο, αγόρασε μία φιάλη υγραερίου, την οποία ισχυρίστηκε ότι ήθελε για μία θεία του και με μία φωτογραφία της οικογένειάς του στα χέρια του, αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Κάτοικοι του χωριού της Κρήτης που ήξεραν τον άνδρα μιλάνε στο MEGA. «Δεν ενοχλούσε κανέναν, ξαφνικά μάθαμε ότι είχε εξαφανιστεί. Τον έψαχναν 2-3 μέρες και τον βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο νεκρό».

«Μία εβδομάδα πριν γίνει ό,τι έγινε τον συνάντησα, μιλήσαμε, χαιρετηθήκαμε κανονικά».

Το ζευγάρι που έχει το ψιλικατζίδικο από όπου αγόρασε τη φιάλη υγραερίου μίλησε στην εκπομπή Live News του MEGA:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyy4kt47yywh)

«Είπε ότι η θεία του ήθελε μία φιάλη, την πήρε, την πλήρωσε και σηκώθηκε κι έφυγε. Συνήθως ήταν ομιλητικός, αλλά όχι εκείνη την ημέρα», είπε η γυναίκα που του πούλησε τη φιάλη.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ανέφερε ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα, ενώ είπε ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο πολύ δυνατό, λεβέντη, όπως λέει χαρακτηριστικά. «Δεν μου είπε τίποτα, απλώς φαινόταν μελαγχολικός».