Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού της ανήλικης στο Ρέθυμνο. Τα νέα στοιχεία θα δώσει το κορίτσι στη κατάθεση καλείται που καλείται να δώσει και ρεπορτάζ του Star αποκαλύπτει πώς έφτασε η αστυνομία στην ταυτοποίηση των 12 εμπλεκόμενων, ενώ είναι πιθανόν η λίστα να μεγαλώσει τις επόμενες μέρες.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως πρώτος άνδρας στον οποίο αναφέρθηκε η ανήλικη με κάθε λεπτομέρεια, όταν η παιδοψυχολόγος κατάφερε να ξεκλειδώσει την πληγωμένη ψυχούλα της, ήταν ο αλλοδαπός με τα αρχικά Α. Σ., 38 ετών από το Πακιστάν. Για τουλάχιστον δυο χρόνια, βίαζε το κορίτσι. Συνολικά 12 άτομα, μπήκαν στο «κάδρο» των ερευνών.

Ρέθυμνο: "Οι τέσσερις κατηγορούνται για βιασμό", δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης Θωμάς Λεχωβίτης, δήλωσε: «8 από τα 12 άτομα που κατηγορούνται παραπέμπονται για γενετήσιες πράξεις, και οι τέσσερις εξ'αυτών για την πράξη του βιασμού της ανηλικης. Οι κατηγορούμενοι έχουν κληθεί και θα προσέλθουν να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας»

Ο 38χρονος μετά την προκλητική απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή. Υποστήριξε ότι δε βίασε την ανήλικη αλλά ότι συνέβη, έγινε με τη θέληση της (!), αγνοώντας ότι ένα κοριτσάκι 12 ετών δε θα μπορούσε να έχει θέληση σε τέτοια ζητήματα. Η μητέρα της, μιλώντας Star προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

«Δεν τα γνωρίζω τα παιδιά ποιος είναι τι είναι… Προσπαθώ να δίνω δύναμη στο κορίτσι μου. Δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης στο Star. Όσον αφορά αν είχε καταλάβει τίποτα, απάντησε: « Όχι, δεν το κατάλαβα»

Πολύμηνη έρευνα της Αστυνομίας

Η αστυνομία ερεύνησε την υπόθεση για 6 μήνες, με την ανήλικη να είναι δυστυχώς εκτεθειμένη στις ανώμαλες ορέξεις των βιαστών της.

«Μια τέτοια έρευνα είναι σίγουρα χρονοβόρα γιατί αφορά πολλά άτομα, πρέπει να ελεγχθεί ο ρόλος του κάθε ένα ξεχωριστά αλλά πρόκειται και για πράξεις που έγιναν στο παρελθόν» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γιώργος Καλλιακμάνης στο Star

Για τις δικαστικές αρχές η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Υπάρχουν φόβοι ότι και άλλοι άνδρες, είχαν εκμεταλλευτεί το κοριτσάκι.

Μυστήριο ο θάνατος του πατέρα της ανήλικης λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη
Ο πατέρας της ανήλικης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του μία φιάλη υγραερίου σε αυτό το σημείο που βλέπετε πίσω μου ο θάνατος του καλύπτεται από μυστήριο.

Ο άνθρωπος που είδε για τελευταία φορα τον πατέρα της ανήλικης μίλησε στο Star. «Είχε πέσει ψυχολογικά, δεν είχε «αέρα», χιούμορ, δεν είχε τίποτα» δήλωσε ο Νίκος Σπανουδάκης.

Ρέθυμνο: "Η κόρη μου είχε αδυναμία στον πατέρα της", δηλώνει η μητέρα της

«Επειδή έγινε αυτό το πράγμα που έγινε δεν έπρεπε και να με παρατήσει να μου κάνει αυτό. Να κάτσει δίπλα μου» δήλωσε επίσης στο Star η μητέρα της ανήλικης.

«Είχε την αγάπη της πιο πολύ με τον πατέρα της. Αλλά ο πατέρας της να της έκανε κακό πράγμα, ποτέ δε θα το έκανε αυτός ο άνθρωπος, ποτέ δε θα το έκανε αυτά τα πράγματα» τόνισε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyy1dbwoldgp)