Και με κακουργηματικές διώξεις φέρεται να βρίσκεται αντιμέτωπος ο λιμενικός αξιωματικός που ελέγχεται από κλιμάκιο της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο λιμενικός, κατά πληροφορίες, φέρεται να απολογήθηκε προανακριτικά τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της εισαγγελέως Ηρακλείου.

Αφορμή για την αυτόφωρη σύλληψη του στάθηκε ο εντοπισμός κάποιων αφορολόγητων τσιγάρων στην οικία του, όμως οι πραγματικοί λόγοι της έρευνας είναι πολύ σοβαρότεροι.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο μήνες βρισκόταν στο κάδρο των «αδιάφθορων» μετά από ανώνυμη καταγγελία που έφθασε στην υπηρεσία για ύποπτες δοσοληψίες, δωροληψίες και συναλλαγές του ελεγχόμενου αξιωματικού.

Πηγές ενημέρωσης τοποθετούν την έρευνα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τους ελέγχους πλοίων και την αποβίβαση πληρωμάτων και την είσοδό τους στη χώρα.

Το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων κατήλθε στο Ηράκλειο υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Το κλιμάκιο βρίσκεται στο Ηράκλειο τις τελευταίες ώρες, "ξεσκονίζοντας" κάθε πτυχή της υπόθεσης, ενώ έχει ήδη γίνει έρευνα στο σπίτι του.

Η υπόθεση έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή στους κύκλους των συναδέλφων του, υπό έρευνα ένστολου, προκαλώντας συζητήσεις και αντιδράσεις.
Πηγή:cretalive