H εν ψυχρώ εκτέλεση του γνωστού επιχειρηματία στη Μάνδρα Αττικής με καταιγισμό πυρών από καλάσνικοφ, αποτελεί ακόμα μια δολοφονία συγκεκριμένων χαρακτηριστικών.

Πλάνα από το σημείο του στυγνού εγκλήματος μετέδωσε το MEGA και η ΕΡΤ και δείχνουν το γαζωμένο από σφαίρες λευκό Ι.Χ. του επιχειρηματία, το οποίο έχει καεί από τη φωτιά που του έβαλαν οι εκτελεστές, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε νεκρός ο 59χρονος.

Δείτε εικόνες

mandra_epixeirimatias_2

mandra_attikis_amaxi__1_
mandra_attikis_amaxi__2_
mandra_attikis_amaxi__3_
mandra_attikis_amaxi__4_
mandra_attikis_amaxi__5_
mandra_attikis_amaxi__6_
mandra_attikis_amaxi__7_
mandra_attikis_amaxi__8_


Μάνδρα: Με καλάσνικοφ πιθανότατα η εκτέλεση του 59χρονου

Επί τόπου εξακολουθούν να παρίστανται δυνάμεις της αστυνομίας, ερευνώντας εξονυχιστικά την περιοχή, ενώ έχουν ήδη βρεθεί αντικείμενα που συνδέονται με τη αιματηρή επίθεση. Ειδικότερα, στο σημείο της σημερινής επίθεσης εντοπίστηκε ένα καλάσνικοφ που εκτιμάται πως πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονηθεί ο άνδρας. Το καλάσνικοφ βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος και εκτιμάται ότι οι δράστες το πέταξαν μέσα για να καεί και αυτό μαζί με το όχημα.

Επιπλέον, σε πολύ κοντινή απόσταση από το τόπο του εγκλήματος εντόπισαν ακόμη ένα καμένο όχημα, που εκτιμάται ότι το χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης και ότι το έκαψαν οι ίδιοι για να σβήσουν τα ίχνη τους. Τέλος, οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει αρκετούς κάλυκες δίπλα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία, ενώ σημειώνεται ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και ότι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyz1z3y71tz5)

Το άγριο έγκλημα, μαφιόζικου τύπου, έγινε στην οδό Αγίας Αικατερίνης. Κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτοί που κάλεσαν την Άμεση Δράση, όταν άκουσαν τις ριπές των πυροβόλων όπλων. Όταν βγήκαν στον δρόμο, είδαν το αυτοκίνητο του θύματος τυλιγμένο στις φλόγες. Επί τόπου μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018 είχε δολοφονηθεί η σύζυγος του θύματος, στην ίδια περιοχή. Μαζί είχαν κάνει δυο γιους. Τότε, επίσης γινόταν λόγος για μαφιόζικη εκτέλεση. Στην ΕΛ.ΑΣ., ήδη εξετάζουν το ενδεχόμενο σύνδεσης των δυο εγκλημάτων.