Ένας μήνας έχει περάσει από τη δολοφονία του έξι μηνών βρέφους από τη μητέρα του στην Ημαθία. Ένα φρικτό γεγονός, που έγινε μπροστά στα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της γυναίκας, τα οποία πλέον ζουν με τον πατέρα τους, καθώς πήρε και την προσωρινή επιμέλειά τους.

«Αυτό που συνέβη ήταν κάτι αδιανόητο. Πρώτο μέλημά μου ήταν να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου, κάτι που κατάφερα. Φύγαμε από αυτό το τοξικό περιβάλλον, γυρίσαμε στον τόπο κατοικίας μας, τα παιδιά είναι σε γενικές γραμμές καλά, αν και θυμούνται αυτά που έζησαν και, όπως είναι φυσικό, έρχονται η στενοχώρια και η θλίψη», είπε ο πατέρας των δύο κοριτσιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της 37χρονης έχουν ξεκινήσει ήδη να πηγαίνουν σχολείο και έχουν κάνει καινούργιους φίλους και ο πατέρας τους με τη σύζυγό του προσπαθούν να τους προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. «Παιδοψυχολόγοι παρακολουθούν τα παιδιά και συμβουλεύουν κι εμένα. Προσπαθούμε να συνέλθουμε, με αγάπη, φροντίδα, και αυτό που με νοιάζει είναι να επουλωθούν τα τραύματα στις ψυχούλες τους», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα σύζυγός του αντιμετωπίζει τα παιδιά σαν να είναι δικά της και όλοι μαζί προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες ασφάλειας και ηρεμίας, ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να ξεπεράσουν την τραγωδία που έζησαν.

Πριν από έναν μήνα η 37χρονη παιδοκτόνος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το έξι μηνών βρέφος της μπροστά στα μάτια των δύο άλλων παιδιών της, ηλικίας έξι και επτά ετών, τα οποία βγήκαν έντρομα έξω από το σπίτι. Το αγοράκι το μετέφεραν εμφανώς κακοποιημένο στο νοσοκομείο Βέροιας ο παππούς και η γιαγιά του, οι οποίοι ήταν σε αλλόφρονα κατάσταση. Εκεί το βρέφος άφησε και την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.