Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, με τους αγρότες να παραμένουν στα μπλόκα ένα 24ωρο πριν από την καθοριστική συνάντηση εκπροσώπων τους στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι επαναλαμβάνουν σταθερά πως, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα που έχουν θέσει, θα συνεχίσουν πιο δυναμικά. Με πολύωρους αποκλεισμούς εθνικών οδών, αλλά και με κάθοδο στην Αθήνα, με τα τρακτέρ τους.


Γιάννενα: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

Η Επιτροπή Αγώνα των γεωργοκτηνοπτηνοτροφικών οργανώσεων στα Γιάννενα, κλιμακώνει σήμερα τις κινητοποιήσεις. Από νωρίς το πρωί, οι αγρότες έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους έξω από το κτήριο της Εφορίας επί της οδού Δόμπολης. Παράλληλα θα συγκεντρωθούν και έξω από το κτήριο του ΟΠΕΚΕΠΕ. 
Ιωάννινα :Αγρότες έξω από την Εφορία
Ιωάννινα:Έξω  από την Εφορία οι αγρότες

Με το βλέμμα στραμμένο στη αυριανή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στις 12:00 το μεσημέρι οι αγρότες, οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα, ενώ βρίσκονται από χθες το βράδυ στο Τελωνείο των Κήπων 50 τρακτέρ και σήμερα θα κλείνουν κατά διαστήματα τα σύνορα στα φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά θα επιτρέπουν την διέλευση λεωφορείων και επιβατικών αυτοκινήτων.

Στο μπλόκο των Μαλγάρων αναμένεται να υπάρχει ένας συμβολικός αποκλεισμός περίπου στις 6 και μισή με 8 το απόγευμα. Στα υπόλοιπα μπλόκα σήμερα δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιος αποκλεισμός είτε στο Δερβένι είτε στην Χαλκιδική.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αυριανή συνάντηση. Από την Κεντρική Μακεδονία έξι αγρότες, εκπρόσωποι των διαφόρων μπλόκων, θα κατέβουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.