Συνεχίζουν έως και αυτή την ώρα τις έρευνές τους οι αστυνομικοί, προκειμένου να καταλήξουν στα αίτια του μακελειού στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφτασε με το όχημα του μάρκας NISSAN στην εταιρεία. Με το τηλεκοντρόλ που κατείχε άνοιξε την γκαραζόπορτα και μπήκε στο υπόγειο.

*Διαβάστε εδώ: Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: "Ήρθα να ξεκαθαρίσουμε", είπε ο δράστης πριν σπείρει τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία


"Ήρθα να καθαρίσω"

Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών, τον είδε ένας εργαζόμενος της εταιρείας που προσπάθησε να τον σταματήσει, ανεπιτυχώς.

Φέρεται να του είπε «τι κάνεις εσύ εδώ;», λαμβάνοντας την απάντηση «ήρθα να καθαρίσω».

Στη συνέχεια, ο 70χρονος επιστάτης του σπιτιού ενός εκ των ιδιοκτητών ανέβηκε στον ημιώροφο, όπου σκότωσε το διευθυντικό στέλεχος και τον καπετάνιο, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στον επόμενο όροφο, όπου εντόπισε και σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγο του ιδιοκτήτη.

Δύο γυναίκες-εργαζόμενες της εταιρείας κλειδώθηκαν σε τουαλέτα του κτιρίου και εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς. Με τη βοήθεια αστυνομικών και τραυματιοφορέων του ΕΚΑΒ, οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ο πρώην εργαζόμενος σε σπίτι ενός εκ των ιδιοκτητών δεν μπορούσε να δεχθεί πως τον απέλυσαν και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση, χρησιμοποιώντας μια καραμπίνα.

Ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο γκαράζ της εταιρείας και δίπλα του υπήρχε η καραμπίνα, με την οποία σκότωσε νωρίτερα τα τρία θύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις αυτή την ώρα από τους περίπου 70 εργαζόμενους στην εταιρεία σχετικά με τις κινήσεις του δράστη, ενώ συνομιλούν με μέλη της οικογένειας που είχαν στη δούλεψή τους τον 70χρονο δράστη και αυτόχειρα.