Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η κοινή γνώμη, μετά την τραγωδία στη Γλυφάδα, με τον 75χρονο Ελληνοαιγύπτιο, με το όνομα Ελ Μπουράι, που τον ήξεραν ως Άρη, να σκορπά τον θάνατο μετά την εισβολή του στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, σκοτώνοντας τρία άτομα, ενώ και ο ίδιος αυτοκτόνησε.

Ο δράστης ξεκλήρισε την οικογένεια Καρνέση, σκοτώνοντας την αδερφή και τον γαμπρό του ιδιοκτήτη της εταιρείας, ενώ σοκ προκαλεί η σχέση που είχε με την εφοπλιστική οικογένεια, αποτελώντας ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, ο μακελάρης ήταν για χρόνια στη δούλεψη της οικογένειας και πιο συγκεκριμένα είχε αναλάβει τη φύλαξη του νησιωτικού συμπλέγματος «Πεταλιών», στο οποίο ήταν ιδιοκτήτρια η οικογένεια Καρνέση.

Όσον αφορά τα αίτια του δράματος, φαίνεται πως αυτά αφορούν στο ότι ο 75χρονος είχε αποχωρήσει από την εταιρεία και φαίνεται πως επέστρεψε για να πάρει εκδίκηση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3122sadx75)

Καλλιακμάνης στα parapolitika.gr: Ο δράστης φέρεται να είχε προηγούμενα με την εταιρεία

Μιλώντας στα parapolitika.gr, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι ο δράστης είχε προβλήματα με την εταιρεία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αφορμή ήταν ότι είχε θέματα εργασιακά, προφανώς με κάποιον από τους ιδιοκτήτες και μπήκε με ένα πιστόλι μέσα στην εταιρεία και άρχιζε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα.

Όπως αναφέρει, οι νεκροί είναι 4 συνολικά και αφορούν: 1 διευθυντικό στέλεχος, έναν υπάλληλο, μία από τους ιδιοκτήτες και τον ίδιο που φαίνεται ότι αυτοκτόνησε.

«Θεωρώ ότι αυτό με τα όπλα που υπάρχουν ανεξέλεγκτα παντού αποτελεί ένα στοίχημα για την Ελληνική Αστυνομία, τα όπλα πρέπει να μαζευτούν», δήλωσε στα parapolitika.gr, εκφράζοντας την επιθυμία του «ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη να μπορέσει και σε αυτόν τον τομέα να αντεπεξέλθει όπως πρέπει».

Γλυφάδα: Σοκάρει η μαρτυρία υπαλλήλου - "Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά"


«Ήμασταν στα γραφεία μας, δουλεύαμε κανονικά όπως κάθε μέρα, ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ ήμουν στον 1ο όροφο, αυτό έγινε στον 2ο. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιος είναι στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό που προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», είπε αρχικά η υπάλληλος που βίωσε την πολύνεκρη επίθεση.


«Φώναζε σε όλους τους άλλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον από εμάς, μόνο τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Μπήκε στην εταιρεία με μια κοντόκαννη καραμπίνα και κρατούσε και ένα revolver», πρόσθεσε.

«Εγώ ήμουν στον 1ο, ήμουν κάτω απ’ το γραφείο μου, περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα και μετά μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί και μας έβγαλαν έξω. Τον είδα πολύ λίγο πριν κλείσουμε την πόρτα, την ώρα που ανέβαινε τη σκάλα. Κρατούσε ένα σακβουαγιάζ, δεν μπήκε με παρατεταμένο το όπλο του», συμπλήρωσε.