Για την πολύνεκρη αιματηρή επίθεση σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Η επίθεση του δράστη είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών ατόμων, μεταξύ των οποίων και η ιδιοκτήτρια της εταιρείας. Ο δράστης, ο οποίος εργαζόταν για την οικογένεια, βρέθηκε νεκρός σε άλλον χώρο από τους τρεις νεκρούς της εταιρείας.

Δίπλα του το όπλο της έκνομης ενέργειάς του και μάλλον είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται σύμφωνα με την Ποινική Δικονομία για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης», σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

*Διαβάστε εδώ: Μακελειό στη Γλυφάδα: Πώς έγινε το αιματηρό συμβάν με τους τέσσερις νεκρούς


Τέσσερις οι νεκροί

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης ενόπλου σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα το πρωί της Δευτέρας 12/02.

H αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία, ο γαμπρός του, Αντώνης Βλασάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση), κι ένας ακόμη εργαζόμενος, καπετάνιος στο επάγγελμα, είναι τα θύματα του δράστη που εισέβαλε στα κτίρια της εταιρείας, έσπειρε τον θάνατο και αυτοκτόνησε ύστερα από λίγη ώρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz31vgm3czxd)