«Δεν θέλω να προκαταβάλω τη συζήτηση που θα γίνει με τον Πρωθυπουργό, παρόλα αυτά είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, στα Παραπολιτικά 90.1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή ερωτηθείς ποια θα είναι τα επόμενα βήματα των αγροτών στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

«Εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να δοθούν λύσεις. Αν δεν τις δώσει η κυβέρνηση, ο μόνος τρόπος που έχουμε είναι να κλιμακώσουμε και να κορυφώσουμε την κινητοποίηση»,
διαμήνυσε ο κ. Μαρούδας και συνέχισε: «Εμείς ποτέ δεν πηγαίνουμε με τη λογική του ή όλα ή τίποτα, αλλά δεν είμαστε και στη λογική του τίποτα».

Ο Ρίζος Μαρούδας στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή  "Μπρα Ντε Φερ" 13-02-2024  | Parapolitika


Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Ρίζου Μαρούδα στα Παραπολιτικά 90,1

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, κος Ρίζος Μαρούδας, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 fm και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Ερωτηθείς ποιες είναι οι προσδοκίες τους από τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Πηγαίνουμε με το δίκαιο των αιτημάτων μας, με τη δύναμη των μπλόκων μας και με την ώθηση που μας δίνει η κοινή γνώμη καθώς και η παραδοχή της κυβέρνησης ότι έχουμε δίκιο και εφόσον έχουμε δίκιο περιμένουμε να μας δώσει και τις κατάλληλες λύσεις και να ικανοποιήσει και τα αιτήματά μας.

Ζητάμε να ικανοποιηθούν κάποια αιτήματα τα οποία θα μας δώσουν την προοπτική να συνεχίσουμε να μένουμε στα χωριά μας και να παράγουμε.

Έχουμε βασικά αιτήματα στα οποία περιμένουμε απαντήσεις, δεν λέμε ότι είναι εύκολο, δεν λέμε ότι θα τα πάρουμε όλα μια και έξω ποτέ δεν ήταν έτσι ο αγώνας πάντα είναι μακρόχρονος πολλά χρόνια παλεύουμε στα μπλόκα για ζητήματα που θα έπρεπε να έχουν λυθεί και δεν έχουν λυθεί από τις κυβερνήσεις παρόλα αυτά εμείς επιμένουμε ότι πρέπει να λυθούν.

Ερωτηθείς ποια θα είναι τα επόμενα βήματά τους στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους

Δεν θέλω να προκαταβάλλω τη συζήτηση που θα γίνει με τον Πρωθυπουργό παρόλα αυτά είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να δοθούν λύσεις αν δεν τις δώσει η κυβέρνηση ο μόνος τρόπος που έχουμε είναι να κλιμακώσουμε και να κορυφώσουμε την κινητοποίηση. Εμείς ποτέ δεν πηγαίνουμε με τη λογική του ή όλα ή τίποτα αλλά δεν είμαστε και στη λογική του τίποτα.