Το μακελειό με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα, το πρωί της Δευτέρας (12/2/2024), όταν ένας 70χρονος υπάλληλος εισέβαλε στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση και άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα πριν ο ίδιος αυτοκτονήσει, σχολίασε ο ναυτιλιακός οικονομολόγος, Γιώργος Ξηραδάκης, μιλώντας στο Live News του MEGA.

Διαβάστε σχετικά: Η ανακοίνωση της ναυτιλιακής για το μακελειό στη Γλυφάδα: Δεν είχαμε παραχωρήσει ποτέ σπίτι στο δολοφόνο, είχε απολυθεί και αποζημιωθεί πριν έναν περίπου χρόνο

Υπενθυμίζεται ότι, ο δράστης, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που ήταν κοντά στην οικογένεια για 36 χρόνια, αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του.

Ξηραδάκης για το Μακελειό στη Γλυφάδα: Θεωρώ ότι το πιο αληθοφανές που ακούω είναι η προσβολή

“Εγώ θεωρώ πως το πιο αληθοφανές που ακούω είναι η προσβολή, ίσως γιατί σε αυτόν τον άνθρωπο του είχαν υποσχεθεί πως θα μείνει σε αυτό το σπίτι. Εγώ θα πω πως είναι μία τεράστια προσβολή ίσως για αυτόν  και μαζί με όλα τα άλλα που μπορεί να βίωσε να μη άντεξε. Σκεφτείτε πως στη μορφή που εμφανίζεται στην εταιρία ο Άρης είναι σαν να μπαίνει η στάμπα πως είναι μέλος της οικογένειας”.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz422ga0ny49)