Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε το Star στη δημοσιότητα, το οποίο αφορά στον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από ανήλικους γνωστός δικηγόρος της Λάρισας στο κέντρο των Τρικάλων.

Ο γνωστός δικηγόρος Άρης Μερεντίτης τα ξημερώματα του Σαββάτου βίωσε στιγμές τρόμου όταν δέχθηκε αναίτια επίθεση από ανήλικους στο κέντρο της πόλης.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού του δικηγόρου στα Τρίκαλα και το βίντεο ντοκουμέντο


Ο δικηγόρος επέστρεφε από βραδινή έξοδο όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα λίγο πριν περάσει τη Γέφυρα Γούρνας. Σημειώνεται ότι ο Άρης Μενεντίτης, μετά την επίθεση που δέχθηκε διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Τα πλάνα που αποκάλυψε το Star στο βίντεο ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικά και φανερώνουν τη μανία που επιτέθηκαν στον γνωστό δικηγόρο. Μάλιστα όπως φαίνεται ένας εκ των δραστών φυλούσε τσίλιες όσο ο φίλος του χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι τον δικηγόρο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz465f874nvl)


Ο δικηγόρος μετά την επίθεση που δέχθηκε προέβη και σε ανακοίνωη στην οποία μεταξύ αλλων αναφέρει: «Πέραν τη πολύ άσχημης κατάστασης της σωματικής μου υγείας, ταυτόχρονα εξακολουθών να βρίσκομαι σε κατάσταση σοκ».

Συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι το θύμα δεν γνώριζε τους δράστες της επίθεσης και πως αιτία του άγριου ξυλοδαρμού ήταν ένα «στραβοκοίταγμα».

Τέλος σημειώνεται ότι οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν μετά την πράξη και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος αποφάσισε την προφυλάκιση ενός εξ αυτών με τους άλλους δύο να αφήνονται ελεύθεροι.