Με τον δικό τους τρόπο γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Λαμία και η Γλυφάδα. Με τα φανάρια του έρωτα γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η πόλη της Λαμίας, στα κόκκινα και με μελωδίες γέμισε ο «Δρόμος των Ποιητών» στη Γλυφάδα.

Λαμία: Μία διαφορετική εικόνα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με τα φανάρια του έρωτα

Την τιμητική του έχει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στη Λαμία, με τους οδηγούς να λαμβάνουν την «αγάπη» του δήμου με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Στα φανάρια της Λαμίας αντί για το γνωστό κόκκινο ξεχωρίζει μια καρδιά, κάνοντας οδηγούς και περαστικούς να χαμογελούν.
Lamianow.gr : Καρδούλα στα φανάρια της Λαμίας
fanari-kardia_jpg
lamia-fanari-kardia_jpg

Γλυφάδα: Στα κόκκινα και με μελωδίες ο «Δρόμος των Ποιητών»

Σε ρυθμούς Αγίου Βαλεντίνου κινείται και η Γλυφάδα, καθώς η πόλη στολίστηκε με καρδιές γιορτάζοντας την αγάπη. Ο «Δρόμος των Ποιητών» γέμισε μπαλόνια καρδιές και μουσική. Σήμερα μάλιστα, στη σκηνή, που έχει στηθεί, θα ανέβη η Ιωάννα Σεβοπούλου, η οποία θα «ντύσει» με μελωδίες τη βραδιά.

Δείτε εικόνες
valentinos-glyfada-kardies_jpg__1_
valentinos-glyfada-piano_jpg
valentinos-glyfada_jpg
valentinos-glyfada-dromos-poiton_jpg
valentinos-glyfada-dromos_jpg


«Άλλοι γιορτάζουν του Αγίου Βαλεντίνου θερμά, άλλοι …χαλαρά. Σε άλλους αρέσει πολύ η γιορτή αυτή, σε άλλους λιγότερο. Όλοι όμως έχουν ανάγκη να βρεθούν μια τέτοια μέρα σε ένα περιβάλλον με αγάπη, μουσική και χρώματα!», έγραψε εχθές σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Αυτό προσφέρουμε και φέτος στη Γλυφάδα μας, ήδη από σήμερα το πρωί και όλη την ημέρα αύριο: Ο «Δρόμος των Ποιητών» στην Λαμπράκη, γεμάτος κόκκινα μπαλόνια, με μελωδίες από σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου της πόλης μας και με μια μοναδική ερμηνεία αύριο το βράδυ από την υπέροχη Ιωάννα Σεβοπούλου. Ερωτευμένους και μη, μικρούς και μεγάλους, σας περιμένουμε όλους σε μια διήμερη, ανοιχτή, υπαίθρια γιορτή αγάπης», πρόσθεσε.