Συνεχίζονται οι έρευνες για το μακελειό στη Γλυφάδα, καθώς θολή παραμένει η εικόνα που έχουν οι Αρχές σχετικά με το κίνητρο του Αιγύπτιου. Ο Αιγύπτιος εισέβαλε μετά τις δέκα το πρωί της Δευτέρας (12/2) στη ναυτιλιακή εταιρεία, στην οδό Αρτεμισίου στη Γλυφάδα και άνοιξε πυρ εναντίον των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα πριν ο ίδιος αυτοκτονήσει.

Ο δράστης, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που ήταν κοντά στην οικογένεια για 36 χρόνια, αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του. 

Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα: Σοκάρουν αυτόπτες μάρτυρες του μακελειού - "Η Καρνέση είχε αίματα στο στήθος"

Αφορμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν η απόλυσή του και το γεγονός πως του ζητήθηκε να φύγει από το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια Καρνέση.

 

Το LIVE NEWS προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το σπίτι. Συγκεκριμένα, αυτό το σπίτι σύμφωνα με παραστατικά στοιχεία από το κτηματολόγιο ανήκει στο Σπύρο Καρνέζη.

Αναπάντητο παραμένει ωστόσο, το ερώτημα εάν τη διαχείριση είχε η Μαρία Καρνέση.

Πολλά ερωτήματα πρόκειται να απαντήσει με την κατάθεσή της η Δέσποινα Καρνέση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LIVE NEWS και του Νίκου Ευαγγελάτου, η αστυνομία επικοινώνησε με τη Δέσποινα Καρνέση αλλά εκείνη αρνήθηκε να καταθέσει προς το παρόν.