Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που χρησιμοποίησαν οι βομβιστές της επίθεσης στο υπουργείο Εργασίας.

Η μοτοσικλέτα έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όμως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πάνω στη μοτοσικλέτα δεν εντοπίστηκε κάποιο γενετικό υλικό ή δακτυλικό αποτύπωμα το οποίο θα μπορούσε να «δείξει» τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοτοσικλέτα εντοπίστηκε αρκετά κοντά στην οδό Σταδίου και στο σημείο της έκρηξης ενώ είχε τεθεί για επιτήρηση αρκετές ημέρες με τις Αρχές να περιμένουν να πάει κάποιος να την πάρει.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz4zs90p28m1)


O προβληματισμός των Αρχών γύρω από τη βομβιστική επίθεση


Πλέον οι Αρχές εξετάζουν υλικό που έχουν από κάμερες ασφαλείας του σημείου προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν την διαδρομή διαφυγής των βομβιστών.

Οι Αρχές ωστόσο προβληματίζονται από το γεγονός ότι 10 ημέρες μετά την επίθεση και παρά την προφορική ανάληψη ευθύνης από την «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα» στο προειδοποιητικό τηλεφώνημα προτού εκραγεί η βόμβα ακόμα δεν έχει υπάρξει προκήρυξη με ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με τις Αρχές να φοβούνται το ενδεχόμενο και άλλης επίθεσης.