Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν με θλίψη τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη, ένα από τα τρία θύματα του μακελειού που έλαβε χώρα τη Δευτέρα στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, με τον 76χρονο Αιγύπτιο δράστη αυτοκτονεί λίγο αργότερα.

Ο καπετάνιος, σε μια ύστατη προσπάθεια προστασίας, βοήθησε στην κάλυψη της Μαρίας Καρνέση και του γαμπρού της, ενώ παράλληλα επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη. Δυστυχώς, δέχτηκε τα πυρά του Αιγύπτιου και έχασε τη ζωή του στο γραφείο του, σφραγίζοντας με τραγικό τρόπο την αδιανόητη αυτή πράξη βίας.

Στην κηδεία του, που τελέστηκε στη Γλυφάδα, πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τον αποχαιρετήσει, με την θλίψη και τον πόνο να είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους. Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

kideaia-kapetaniou-glifada-1

Σπαρακτική ήταν η εικόνα της συζύγου του, η οποία, υποβασταζόμενη από την κόρη και την εγγονή της, εισήλθε στην εκκλησία. Η κόρη της μοιράστηκε το τραγικό γεγονός ότι η μητέρα της έμαθε για τον θάνατο του συζύγου της από την τηλεόραση, καθώς οι προσπάθειές της να επικοινωνήσει μαζί του νωρίτερα, όντας αγχωμένη για τα γεγονότα που εκτυλίσσονταν στο γραφείο του, έμειναν αναπάντητες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5lvf4tywx5)