Το θρίλερ της Δευτέρας (12/2) με το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, που άφησε πίσω του τρεις νεκρούς, όταν ένας 76χρονος αιγυπτιακής καταγωγής και πρώην εργαζόμενος της εταιρείας εισέβαλε στα γραφεία σκοτώνοντας τη Μαρία Καρνέση, αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ναυτιλιακής Αντώνη Βλασσάκη, σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση, και τον Ηλία Κουκουλάρη, υπάλληλο στο λογιστήριο της εταιρείας, είναι ακόμα νωπό και υπάλληλος της εταιρείας μίλησε στο Mega, τονίζοντας πως η εντολή που έχουν λάβει από τους προϊσταμένους τους είναι να συνεχίσουν να εργάζονται όπως πριν.

Mακελειό στη Γλυφάδα: "Δεν ρωτάμε και πολλά πολλά γιατί καταλαβαίνουμε πώς είναι η κατάσταση", λέει υπάλληλος της ναυτιλιακής


«Η κατάσταση για εμάς τους υπαλλήλους είναι όπως ήτανε και πριν. "Θα συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνατε" και αυτό κάνουμε. Δηλαδή, αν η κυρία Βλασσάκη βρίσκεται στην εταιρεία ή όχι ή αν είναι επικεφαλής ή αν… Εμείς, ξέρετε, έχουμε προϊσταμένους, έχουμε γενικούς διευθυντές. Πρώτα αναφερόμαστε σε αυτούς και μετά αν χρειαστεί θα φτάσουμε στην κυρία Βλασσάκη. Εφόσον οι προϊστάμενοί μας λένε ότι συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και πριν, αυτό κάνουμε».

«Δεν ρωτάμε και πολλά πολλά γιατί καταλαβαίνουμε πώς είναι η κατάσταση. Όταν μπαίνουν εκεί που εργάζεσαι και αρχίζουν και πυροβολούν, γιατί πού ξέρω εγώ ότι δεν θα σκοτώσει και εμένα; Γιατί όταν άκουγα τους πυροβολισμούς ήξερα ποιον πυροβολεί; Υπάρχει και η άλλη πλευρά, δηλαδή η εταιρεία έχει 10 καράβια. Το κάθε καράβι έχει 26 με 27 άτομα πλήρωμα. Δηλαδή σύνολο υπάρχουν καμία 300αριά άνθρωποι, οι οποίοι είναι στις θάλασσες. Αυτοί πρέπει να φάνε, πρέπει να ντυθούνε. Δεν μπορείς να πεις “α, παιδιά εγώ έχω πένθος, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας γιατί εμείς πάμε να πενθήσουμε”».

«Εμείς όσο και να πονάμε, όσο σοκ και να έχουμε πάθει, πρέπει να είμαστε εδώ πέρα για να φροντίσουμε αυτούς τους ανθρώπους», κατέληξε ο υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρείας.

Μακελειό στη Γλυφάδα: "Δεν ερχόταν στην Αθήνα για προμήθειες, αλλά για δικούς του λόγους…"


Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρείας στο Live News, ο 76χρονος δολοφόνος πήγαινε στην εταιρεία όχι για δουλειά, αλλά για δικούς του λόγους.

«(Τον Αιγύπτιο) Τον ήξερα, τον ήξερα. Σε αυτή την εταιρεία είμαι 30 χρόνια. Σαφώς και τον ήξερα, όταν ήρθα τον βρήκα εδώ. Λόγω του τμήματος που εργάζομαι είχαμε συνεχή επικοινωνία. Οι Πεταλιοί ό,τι προμήθειες θέλανε και μηχανήματα για τα σκάφη, για τους Φιλιππινέζους που δουλεύανε εκεί, ακόμα και το ρύζι που τρώγανε οι άνθρωποι, εμείς το προμηθεύαμε από εδώ», ανέφερε στο MEGA υπάλληλος της ναυτιλιακής.

«Τα πάντα τα προμηθεύαμε από την εταιρεία. Οπότε ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Άρη. Για προμήθειες δεν ερχόταν στην Αθήνα. Στην Αθήνα ερχόταν για δικούς του λόγους… Ξέρω εγώ τι ήθελε να κάνει;».