Σοκαρισμένη η κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας 39χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 7 το πρωί, όταν ο 39χρονος, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξεκίνησε να καβγαδίζει έντονα με την 29χρονη.

Ο καβγάς ξέφυγε, με τον 39χρονο να μη διστάζει να παίρνει ένα όπλο που είχε και να την πυροβολεί στο κεφάλι σκοτώνοντάς την.

Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε απευθείας την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Οι διασώστες μόλις έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν πως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ο ιατροδικαστής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz6izii1zpqh)

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι είδαν την 29χρονη να βρίσκεται νεκρή στο έδαφος και τον 39χρονο να είναι από πάνω της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 39χρονος στη θέα των αστυνομικών δεν προέβαλε καμία αντίσταση παρά μόνο παραδόθηκε.

Ο ίδιος έχει συλληφθεί και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται.

Γνωστός στις Αρχές ο 39χρονος

Ο 39χρονος, σύμφωνα με το neakriti.gr, ήταν σεσημασμένος για μικροπαραβατικότητα, όπως μικροποσότητες ναρκωτικών και συμπλοκές, αλλά δεν είχε στο «βιογραφικό» του καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.

Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν πολύ «φασαριόζικο» με συχνούς καβγάδες, έντονες στιγμές ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ και απασχόληση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται σε όλες τις κατευθύνσεις, αφού φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άλλο ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής, αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης, που προστέθηκε ως επιπλέον στοιχείο στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

 Τι ακριβώς μεσολάβησε το πρωί της Παρασκευής και όπλισε το χέρι του 39χρονου εναντίον της 29χρονης συντρόφου του ερευνάται από τις Αρχές, όμως κατά μια εκδοχή φέρεται να την ξύπνησε και να διαπληκτίστηκαν, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να είχε καταναλώσει αλκοόλ.