Άνθρωπος που είχε έρθει κοντά με την οικογένεια Καρνέση, στη ναυτιλιακή εταιρεία της οποίας συνέβη το μακελειό στη Γλυφάδα με τους τέσσερις νεκρούς, προχώρησε σε μία αποκαλυπτική μαρτυρία μιλώντας στο Mega.

Ο μάρτυρας ανέφερε πως είχε αναπτύξει μία φιλική σχέση με την οικογένεια Καρνέση και μία ημέρα έφτασε με το ιδιωτικό του σκάφος στο νησί των Πεταλιών. Aνέφερε πως δεν ήθελε να αποβιβαστεί στο νησί, παρά μόνο να δέσει στον μώλο, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπος με την επιθετική συμπεριφορά του 76χρονου μακελάρη.




Μαρτυρία για τον 76χρονο μακελάρη της Γλυφάδας: "Αυτός άρχισε να ουρλιάζει και να με απειλεί, να πετάει πέτρες και να μας βρίζει"



Ο μάρτυρας, μιλώντας στο Live News, τονίζει: «Εγώ στην οικογένεια Καρνέση είχα φτιάξει, είχε καεί ένα κτίριό τους εκεί στη Γλυφάδα και είχα κάνει κάποιες εργασίες τότε εκεί και είχα αναπτύξει μία γνωριμία. Είχαμε μετά για ένα διάστημα κάποιες επαφές και τα λοιπά. Η σχέση ήταν φιλική, καλή».

«Πέρυσι το καλοκαίρι με τη γνωριμία και με το θάρρος αυτής της γνωριμίας και με την εκτίμηση που υπήρχε. Φτάνω με ένα σκάφος ιδιωτικό που είχα στο νησί των Πεταλιών. Είμαι με τα παιδιά μου, δύο μικρά, ανήλικα. Ενώ είμαστε οικογενειακά και πλησιάζω να προσεγγίσω τον μώλο, βγαίνει αυτός ο κύριος Άρης».

«Και αφού του εξηγώ πριν δέσω στο μώλο ότι έχω προσεγγίσει το νησί, είμαι φίλος της οικογένειας, να δέσω λίγο εδώ να δούνε και τα παιδιά, όχι να αποβιβαστούμε, άρχισε να με απειλεί, να μη δέσω, να μην πλησιάσω τον μώλο».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο 76χρονος Αιγύπτιος ούρλιαζε να μην πλησιάσει τον μώλο και άρχισε να τον απειλεί πως θα ρίξει πέτρες στο σκάφος για να το αποτρέψει να προσεγγίσει.

«Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, γιατί του λέω "ειδοποίησε την οικογένεια". Αυτός άρχισε να ουρλιάζει και να με απειλεί "μην πλησιάσεις εδώ". Έσκυβε, έκανε ότι θα πάρει πέτρες, ότι θα μου ρίξει στο σκάφος».

«Άρχισαν να κλαίνε τα μωρά. Άρχισε να μας πετάει πέτρες και να μας βρίζει. Μου έκανε χειρονομίες ότι θα μου πετάξει πέτρες, ότι θα πάρει σίδερα και τα λοιπά. Μετά ούρλιαζε ότι "εγώ είμαι το αφεντικό". Του έλεγα "πάρε το αφεντικό σου" και μου έλεγε "εγώ είμαι το αφεντικό εδώ"», κατέληξε ο μάρτυρας.