«Ο καπετάνιος είναι συγκλονισμένος από την τριπλή δολοφονία. Θρηνεί τον χαμό της αδελφής του και του κουνιάδου του», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μανωλογιάννης, δικηγόρος του καπετάνιου Σπύρου Καρνέση, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση που πραγματοποίησε στα γραφεία της εταιρείας στη Γλυφάδα, ο 75χρονος «Άρης».

Επισήμανε επίσης ότι «αυτή η τραγωδία είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά. Μέαα σε αυτό το κάδρο μπήκε και η ενδοοικογενειακή, ιδιωτική διαφορά - διαφωνία- διένεξη - μεταξύ μελών της οικογένειας που περιελάμβανε και κάποιους από τα θύματα, την αδελφή και τον κουνιάδο,η οποία όπως είπε - «κρατήθηκε στο πλαίσιο της ιδιωτικότητας».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz78anzmgqtd)

«Το τραγικό γεγονός με την οδύνη που προκάλεσε, έρχεται αυτή η οδύνη να επιτείνεται όταν γίνεται φέιγ - βολάν αυτή η ενδοοικογενειακή διαφορά», πρόσθεσε.

Ο κ. Μανωλογιάννης τόνισε ωστόσο ότι «ένας δολοφόνος και ταυτόχρονα αυτόχειρας λειτουργεί για τον εαυτό του. Ο δράστης είναι αμμέτοχος στην ενδοοικογενειακή διαμάχη. Ο δράστης ήταν ένας άνθρωπος της οικογένειας, τον είχε βαφτίσει Χριστιανό η μητέρα του εντολέα μου. Καταλαβαίνει κανείς τους δεσμούς που αναπτύσσονται αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα εσωτερικά της οικογένειας.