Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από το μακελειό που σημειώθηκε στην ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, δίνοντας άλλες διαστάσεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, υπάρχει μία σημαντική εξέλιξη που μπορεί να πυροδότησε τη δολοφονική μανία του 70χρονου δράστη. Στις 3 Φεβρουαρίου 2023, ένα χρόνο πριν, κατατέθηκε μια αγωγή κατά του Σπύρου Καρνέσση.

Οι δύο αδερφές και ο σύζυγος της Δέσποινας ζητούσαν 324 εκατομμύρια δολάρια από τον Σπύρο Καρνέση, ουσιαστικά για να φύγουν από την εταιρία, όπως είχε ζητήσει ο καπετάν Σπύρος.

Στη συζήτηση στις 6 Φεβρουαρίου έδωσαν το παρών η Δέσποινα και η Μαρία Καρνέση και ο Αντώνης Βλασσάκης. Ο Σπύρος Καρνέσης εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του. Απόφαση θα υπάρξει σε λίγες εβδομάδες αλλά ούτως ή άλλως πλέον έχει μικρή σημασία.

Διαβάστε ακόμα: Μακελειό στη Γλυφάδα: Τα 20 λεπτά του τρόμου στη ναυτιλιακή εταιρεία – “Σήμερα θα τελειώσουν όλα”

Γλυφάδα: Το σπίτι και η ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής

Η ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής ήταν πριν από ένα χρόνο, ενώ λίγες ημέρες μετά απολύεται και ο 70χρονος, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης  του καπετάν Σπύρου, ο οποίος τον προσέλαβε ξανά, αυτή τη φορά για το κτήμα στους Πεταλιούς.

Οι σχέσεις του 70χρονου με τη Μαρία Καρνέση και τον Αντώνη Βλασάκη δεν περιγράφονται ως οι καλύτερες τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Υπάρχει ακόμα μια λεπτομέρεια, ότι το σπίτι στην οδό Τσιτσάνη στη Γλυφάδα ανήκει στον Σπύρο Καρνέση και σε αυτό έμενε ο 70χρονος όταν ερχόταν από τους Πεταλιούς στην Αθήνα. Μόνο που ο Σπύρος Καρνέσης δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτό το σπίτι, με το ποιος μένει και ποιος πληρώνει τους λογαριασμούς.

glifada_makeleio_agogi_karnesi

Το εν λόγω σπίτι, σύμφωνα με το Star, αγοράστηκε το 1974, όπως φαίνεται στο συμβόλαιο, με πληρεξούσιο δικηγόρο μάλιστα του εφοπλιστή την αδερφή του Δέσποινα, ενώ εκεί έμενε η μητέρα της οικογένειας Ελευθερία Καρνέση. «’Ίσως, αυτό το σπίτι κρύβει και το μυστικό για το μακελειό» σημειώνει η δημοσιογράφος του Star, Τ. Παπανικολάου.  

Με πληροφορίες από Star