Η  23χρονη φοιτήτρια αυτοκτόνησε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί που κάνουν έρευνα για την αυτοκτονία της, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τόσο το τελευταίο σημείωμα που άφησε, όσο και όλα όσα συνέβησαν στο ταξίδι που έκανε στην Αμαλιάδα, δυο μέρες πριν πάρει την απόφαση να γίνει αυτόχειρας. Τίποτα δεν μαρτυρούσε τις προθέσεις της. Στενοί συγγενείς και φίλοι, είχαν παρατηρήσει όπως λένε ότι ήταν στεναχωρημένη αλλά ουδέποτε την άκουσαν να κάνει άσχημες σκέψεις. Κανείς τους, δεν περίμενε αυτή την τραγική κατάληξη.

Διαβάστε σχετικά: Τραγωδία στην Πάτρα: 23χρονη φοιτήτρια βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της

Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και πλέον οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων που προηγήθηκαν της αυτοχειρίας. Η 23χρονη φοιτήτρια καταγόταν από την Αμαλιάδα της Ηλείας και σπούδαζε στην Πάτρα. Ήταν κόρη επιχειρηματιών, που της είχαν νοικιάσει το σπίτι, στο οποίο βρέθηκε νεκρή.

Η είδηση της αυτοκτονίας της 23χρονης φοιτήτριας στην Πάτρα συντάραξε την Αμαλιάδα

Σαν κεραυνός εν αιθρία όχι μόνο στην Αμαλιάδα αλλά και σε όλη την ευρύτερη περιοχή έπεσε η είδηση της αυτοκτονίας, καθώς η 23χρονη φοιτήτρια που σπούδαζε στην Πάτρα, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, ήταν ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στην τοπική κοινωνία. Γιατί όμως μια τόσο νέα, πανέμορφη κοπέλα, που είχε όλη τη ζωή μπροστά της, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της;

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, η 23χρονη βρέθηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο στο σπίτι που διέμενε στην οδό Θράκης, στην Πάτρα, από τον πατέρα της. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, με τις πληροφορίες ωστόσο να αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα από την ΕΛ.ΑΣ. το οποίο και εξετάζεται.

Η 23χρονη κοπέλα, γέννημα θρέμμα της Αμαλιάδας, σπούδαζε στο Τμήμα Μαθηματικών του πανεπιστημίου Πατρών. Οι γονείς της, γνωστοί επιχειρηματίες της Αμαλιάδας, δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα, πως το παιδί τους επέλεξε αυτό το τέλος.

Είδαν αλλαγή στη συμπεριφορά της

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε τελευταία φορά στην Αμαλιάδα δυο μέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή της, με άτομα του στενού οικογενειακού της κύκλου να κάνουν λόγο για μια μικρή αλλαγή της συμπεριφοράς της. Έδειχνε όπως λένε στενοχωρημένη, δίχως ωστόσο αυτό να τους προϊδεάζει για το τι θα ακολουθούσε.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν μάλιστα πως πιθανότατα προβληματιζόταν με τη σχολή της.

Όποιος γνώριζε την 23χρονη είχε πάντα ένα καλό λόγο να πει, αφού ήταν κοπέλα που δεν είχε δώσει αφορμή για το παραμικρό, ενώ άπαντες είναι συγκλονισμένοι και ουδείς μπορεί να πιστέψει τι έγινε.