Τραγωδία στην Πάτρα: 74χρονη πήδηξε στο κενό από 6ο όροφο πολυκατοικίας - Είχε αφήσει σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
Τα ξημερώματα του Σαββάτου
Η 74χρονη γυναίκα στην Πάτρα στο σημείωμα ζητούσε συγγνώμη από τους οικείους της και πάνω τραπέζι είχε αφήσει χρήματα για την κηδεία της
Μια ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Πάτρα τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/7) όταν γυναίκα πήδηξε στο κενό από πολυκατοικία. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα γύρω στις 3 τα ξημερώματα αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της, έγραψε ένα σημείωμα που άφησε για τους δικούς της ανθρώπους βγήκε στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος που βρίσκεται στον 6ο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη και έπεσε στο κενό.
Διαβάστε: Πάτρα: Βραχυκύκλωμα κατά διάρκεια εκτέλεσης έργων - Τραυματίστηκε χειριστής μηχανήματος (Εικόνες)
Τραγωδία στην Πάτρα: Άφησε χρήματα για την κηδεία της η 74χρονη
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα στο σημείωμα ζητούσε συγγνώμη από τους οικείους της και πάνω τραπέζι είχε αφήσει χρήματα για την κηδεία της. Ένοικος της πολυκατοικίας αντίκρυσε το άψυχο σώμα της 74χρονης και ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές Αρχές.
En