Δύο ξεχωριστά κονβόι τρακτέρ αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, από τη Θεσσαλία με προορισμό το Κάστρο Βοιωτίας. Σκοπός τους είναι να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην Αθήνα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου από αγροτικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο κονβόι θα ξεκινήσει από τον Πλατύκαμπο και μέσω της παλαιάς Εθνικής οδού Λάρισας - Βόλου θα φτάσει στο Στεφανοβίκειο. Εκεί θα ενωθεί με τρακτέρ από το μπλόκο της περιοχής και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς τον Αλμυρό, όπου θα ενσωματωθούν και τα τρακτέρ του μπλόκου Αλμυρού. Τελικός προορισμός για το πρώτο κονβόι είναι το Κάστρο Βοιωτίας, όπου αναμένεται να φτάσει το απόγευμα.

Το δεύτερο κονβόι θα σχηματιστεί στον Ε65 (Καρδίτσα - Φάρσαλα) και θα ενωθεί με τρακτέρ από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Στη συνέχεια, θα κινηθεί προς τη Λαμία και από εκεί προς το Κάστρο Βοιωτίας.

Η οργάνωση των δύο ομαδικών κινητοποιήσεων αποτελεί ένδειξη κλιμάκωσης των αντιδράσεων στους αγροτικούς κύκλους ενόψει του συλλαλητηρίου της Αθήνας.