Για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των αγροτών μίλησε στο Mega ο πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Μαλγάρων Κώστας Ανεστίδης: «Το 50% του αγροτικού πληθυσμού ψήφισε ΝΔ, δεν μπορεί να μας αρνηθεί να διαδηλώσουμε στην Αθήνα για τα αιτήματά μας. Πιστεύουμε ότι τελικά θα ευοδωθεί ο αγώνας μας. Δια στόματος υπουργών ακούσαμε ότι έχουμε δίκιο».

Ενώ, ερωτηθείς για τον αριθμό των τρακτέρ που θα έρθουν έξω από την Βουλή απάντησε: «Θα είναι τριψήφιος ο αριθμός των τρακτέρ που θα κατέβουν στην Αθήνα» και κάλεσε όλους τους πολίτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα των αγροτών.

*Διαβάστε ακόμα: "Πράσινο φως" από Χρυσοχοϊδη για τρακτέρ στο Σύνταγμα με αυστηρές προϋποθέσεις - Την Τρίτη στην Αθήνα οι αγρότες

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz86vidnrcb5)

 

Πώς θα γίνει η κάθοδος των αγροτών στο Σύνταγμα

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου αποφασίστηκαν τα μέτρα που θα ληφθούν για την κάθοδο των αγροτών στο Σύνταγμα.

Τα μέτρα που θα παρθούν είναι: τα τρακτέρ θα είναι με την συνοδεία περιπολικών, θα απαγορεύονται οι άσκοπες μετακινήσεις και τα τρακτέρ θα κινούνται σε οριοθετημένο χώρο.

Για την κάθοδο των αγροτών την Τρίτη στην Αθήνα ο κ. Ανεστίδης σχολίασε: «Μπορεί να υπάρξει μία παρακώλυση στην κυκλοφορία και ζητάμε συγγνώμη».