Ψυχολογικά προβλήματα επικαλείται ο 46χρονος πατροκτόνος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 77χρονο πατέρα του, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ώρες μετά τη φρικιαστική πράξη του, εντός του καταστήματος του πατέρα του, ο πατροκτόνος κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί. Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Τρίκαλα: Δεν αποκλείεται να είχε δολοφονήσει τον πατέρα του ακόμα και 48 ώρες πριν

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες. Δεν αποκλείεται όσα συνέβησαν να συνέβησαν ακόμα και 48 ώρες πριν.

Ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 77χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8byvguopkp)


Η αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος

Αφότου ο 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο γιος πρώτα σκότωσε και μετά τεμάχισε τον πατέρα του.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.