Στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στα Τρίκαλα, καθώς όπως αναφέρουν πολλά τοπικά ΜΜΕ, ένας άνδρας 46 ετών τηλεφώνησε στην αστυνομία και δήλωσε ότι σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο.

Όπως τους είπε, διέπραξε τη δολοφονία μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούσαν στην οδό Καρδίτσης. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της φονικής επίθεσης, όπως επίσης και οι ακριβείς συνθήκες των δραματικών γεγονότων.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει, ακόμη, ότι ο πατέρας είχε πεθάνει εδώ και αρκετές ώρες, με τον ίδιο τον 46χρονο να καλεί την αστυνομία μετά τον φόνο,  λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα. 

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια αποτρόπαιη εικόνα. Στη συνέχεια, ο 46χρονος, ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες.

Στο σημείο που παραμένει αποκλεισμένο αναμένεται και ιατροδικαστής για να πέσει περισσότερο φως, στις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος που «πάγωσε» τα Τρίκαλα.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν σε εργαστήριο στην οδό Καρδίτσης.

Φωτογραφία από τον τόπο του εγκλήματος δημοσιεύει το trikalavoice.