Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε μία 29χρονη γυναίκα, που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο τον σύντροφό της που τη σκότωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Πατρόκλου, στα Καμίνια. Ο 39χρονος το πρωί της Παρασκευής (16/2), κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, σκότωσε τη νεαρή γυναίκα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, πεσμένη δίπλα στον καναπέ του καθιστικού.



Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Ομολόγησε ο 39χρονος


Όπως αναφέρει το creta24.gr, η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι. Φορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές, έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.

Ο 39χρονος ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι πυροβόλησε τη σύντροφό του με ένα πιστόλι. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον χώρο βρέθηκε και μία βολίδα.



Δύο τηλεφωνήματα προηγήθηκαν ανάμεσα στον δολοφόνο και το ΕΚΑΒ πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα σε όλη του τη διάσταση. Αρχικά ο δράστης επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ και είπε ότι έδερνε την κοπέλα.

"Ελάτε, υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη"



Οι πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο τηλεφωνητής προσπάθησε να καταλάβει τι συμβαίνει για να χειριστεί αναλόγως το συμβάν. «Ελάτε, υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη», φέρεται να είπε.

Η συνομιλία διεκόπη και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ ύστερα από μισό λεπτό, καταλαβαίνοντας ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο που έβλεπε στην οθόνη του.

Ο άνδρας από την Αλβανία φέρεται να είπε ύστερα από ερωτήσεις του ΕΚΑΒ: «Ελάτε από εδώ να τα πούμε». Όταν ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο επέμεινε, τότε ο νεαρός δράστης είπε ότι «είναι νεκρή».

Ο 39χρονος θα βρεθεί το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα.