Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των αυτοαποκαλούμενων «Παλαιοχριστιανών» που ζουν σε αυτοσχέδια λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία. Η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει λάβει εισαγγελική διάταξη για διενέργεια τεστ DNA στην οικογένεια.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται για να δώσει απαντήσεις σχετικά με την πατρότητα των παιδιών της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων «Παλαιοχριστιανών» στην Ορεινή Κορινθία. Το τεστ DNA αναμένεται να εξαλείψει όποιες πιθανές υπόνοιες για αιμομιξία, οι οποίες δημιουργήθηκαν μετά την επιμονή της οικογένειας να μην αποκαλύπτει το ποιος είναι ο πατέρας του μωρού που έχει αποκτήσει η μεγαλύτερη κόρη.

Διαβάστε ακόμα: Ορεινή Κορινθία: ''Ο 45χρονος δεν θα έβλαπτε το παιδί του - Φοβάμαι μη φουντάρει πάνω στην απελπισία του'', λέει η νονά παιδιού της οικογένειας ''παλαιοχριστιανών''

Σύμφωνα με την εκπομπή TLIVE λοιπόν, η οικογένεια των αυτοαποκαλούμενων «Παλαιοχριστιανών» θα κληθεί σύντονα να κάνει τεστ DNA. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελική διάταξη δεν υποχρεώνει τον πατέρα της οικογένειας να κάνει την εξέταση DNA. Ο πατέρας έχει δικαίωμα να αρνηθεί ωστόσο και αυτό κάτι θα σημαίνει για τις Αρχές.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της οικογένειας εισηγείται στον εντολέα του, δηλαδή στον πατέρα, να δεχθεί να κάνει την εξέταση DNA.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz9y2b4bs6ch)

Με πληροφορίες από ALPHA