Αναστάτωση στην αστυνομία μετά τη νέα εξαφάνιση ανηλίκου, αφού όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά την 14χρονη από το Μοσχάτο, χάθηκαν τα ίχνη και ενός 13χρονου από το Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελου του Παιδιού» στις 18/2 στις 10:30 το πρωί, εξαφανίστηκε από το Μεταξουργείο, ο Ιμάντ (ον.) Ιμπραήμ (επ.) 13 ετών, με καταγωγή από τη Συρία.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Ιμάντ έχει μαύρα μαλλιά, έχει μαύρα μάτια, ύψος 1.55 και έχει βάρος 55 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη ζακέτα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.