Προβλήματα αντιμετωπίζουν και σήμερα από νωρίς το πρωί οι οδηγοί στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, καθώς η κίνηση έχει «χτυπήσει κόκκινο» λόγω της «απόβασης» των αγροτών στο Σύνταγμα.

Διαβάστε ακόμα: Αγρότες: Στις 11:00 αναχωρούν τα τρακτέρ από το Σύνταγμα - Την Πέμπτη κρίνεται το μέλλον των μπλόκων

Δείτε Live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

Η κίνηση στις 9:35 π.μ.

545454


Σημειώνεται πως η Βασ. Αμαλίας από το ύψος της Αθ. Διάκου είναι κλειστή, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να επιλέγουν δρόμους περιμετρικά. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει μποτιλιάρισμα σε Αρδηττού, Βασ. Κωνσταντίνου και Καλλιρρόης.

Τα οχήματα που κινούνται στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού εκτρέπονται στην οδό Καλλιρρόης, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής. Σημειώνεται πως γύρω στις 10:00-11:00 αναμένεται να ξεκινήσει η αναχώρηση των αγροτών από το κέντρο της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού, υπάρχει αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη, από το ύψος της οδού Πίνδου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ακόμα, λόγω ακινητοποιημένου οχήματος υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της οδού Λιοσίων, στο ρεύμα προς Πειραιά.Παράλληλα, μποτιλιαρισμένος είναι από νωρίς και ο Κηφισός, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο της Λ. Καρέα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czakboi4gog1)