Το πώς πρέπει να γίνεται η επιλογή του αρχηγού της οικογένειας, πώς να επιβιώνει κανείς στη φύση τρώγοντας… σκυλοτροφή αλλά και οδηγίες για τα εμβόλια, τις νέες ταυτότητες και τους άστεγους ήταν το περιεχόμενο των αναρτήσεων που έκανε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την ορεινή Κορινθία.

Το live News παρουσιάζει κάποιες από τις αναρτήσεις του 45χρονου παλαιοχριστιανού.

Ορεινή Κορινθία: Οι αναφορές του 45χρονου για τις ταυτότητες

«Παρακολουθούμε αυτό το διάστημα έναν «χαρτοπόλεμο» ανάμεσα σε διάφορους ιερείς, αρθρογράφους, δημοσιογράφους και κυβερνητικούς παράγοντες, που αφορά το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Πιστεύουμε πως αυτός ο σκόπιμος θόρυβος στο θέμα είναι απλώς μια κίνηση, που σκοπό έχει να ρίξει «στάχτη στα μάτια» του λαού ώστε να αποσιωπηθεί το πραγματικό ζήτημα το οποίο είναι η ηλεκτρονική και βιομετρική νέα ταυτότητα», αναφέρει σε μία από τις αναρτήσεις του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czau50vlserd)

Κατά των φαρμάκων

«Ίσως κάποιοι θέλουν τον Ελληνικό λαό με εξασθενημένο οργανισμό (γιατί άραγε;) ή ίσως θέλουν απλά να κονομήσουν κάποιες φαρμακευτικές εταιρίες από τα «φάρμακα» που μοσχοπουλάνε ως θεραπεία για τις ιώσεις αυτές. Σε κάθε περίπτωση ο Βαρκάρης σκέφτηκε να τους χαλάσει το γλυκό και να σας παρουσιάσει φυσικά φάρμακα για τις ιώσεις. Είναι από την επιστήμη της βοτανολογίας και μπορεί να εξοντώσει οποιοδήποτε ιό (εργαστηριακό ή όχι) εισέλθει στον οργανισμό σας», τονίζει σε μία άλλη ανάρτησή του.

Ο 45χρονος «πατριάρχης των παλαιοχριστιανών» φαίνεται πως έδινε συμβουλές για το πώς κανείς μπορεί να επιβιώσει, αλλά και οδηγίες προς τα μέλη της κοινότητας για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που βρεθούν σε κίνδυνο.

Επιβίωση με… σκυλοτροφή

Το πρώτο πράγμα, που τον απασχολεί είναι πού θα βρει τροφή. Ένας ενήλικας μπορεί να ζήσει πάνω από 30 μέρες χωρίς να φάει.

 «Στην απόλυτη ανάγκη μπορείτε να αγοράσετε με 0,80 λεπτά του ευρώ μια κονσέρβα για σκύλους του ενός κιλού. Έτσι με 1.30€ θα έχετε ένα κιλό τροφή, που θα μπορεί να σας κρατήσει πολλές μέρες, καθώς η σκυλοκονσέρβες, αν και δεν έχουν την καλύτερη ποιότητα τροφής, είναι πλούσιες σε λίπη, δηλαδή σε ενέργεια. Κάποιες σκυλοκονσέρβες έχουν και πολύ καλή γεύση και οφείλω να ομολογήσω πως τις δοκιμάζω ακόμα και σήμερα όταν ταΐζω τον σκύλο μου», αναφέρει -μεταξύ άλλων- στο εκτενές κείμενό του.

Οδηγίες για καθαριότητα

«Αποφύγετε βρώμικα μέρη και εστίες μικροβίων, κρατήστε τα ρούχα σας όσο το δυνατόν καθαρότερα γίνεται και φάτε όσο το δυνατόν καθαρότερες τροφές. Δεν πρέπει να φθαρείτε πουθενά. Μεγάλα ποσοστά αστέγων παθαίνουν μολυσματικές ασθένειες επειδή ακριβώς δεν προσέχουν τι πιάνουν και τι τρώνε», σημειώνει όσον αφορά την καθαριότητα.

Σε αναζήτηση στέγης

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάποτε που ήμουν και εγώ άστεγος είχα την «φαεινή» ιδέα να προβώ σε κάποια παραβατική πράξη μπροστά σε αστυνομικούς προκειμένου να με συλλάβουν και να κοιμηθώ στο κρατητήριο που σίγουρα θα ήτανε καλύτερο από το παγκάκι. Τότε διαπίστωσα έκπληκτος ότι ακόμα και η αστυνομία δεν είχε καμία…διάθεση να ασχοληθεί μαζί μου!», συμβουλεύει όσους αναζητούν στέγη.