Στο κελί των φυλακών Τριπόλεως βρίσκεται πλέον ένας 55χρονος πατέρας από το Περιστέρι, ο οποίος κατηγορείται για σειρά βιασμών κατά των δύο κοριτσιών του από μικρή ηλικία. Μάλιστα, παρουσιάζοταν ως στοργικός πατέρας που μεγάλωνε μόνος τα τέσσερα παιδιά του.

Τα δύο κορίτσια, θύματα σε ηλικίες 9 και 12 ετών αντίστοιχα, αποκάλυψαν τα τραυματικά γεγονότα πολλά χρόνια μετά, φοβούμενες ότι κανείς δεν θα τις πίστευε.

"Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά"

Η 22χρονη, σήμερα, κόρη του περιγράφει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όσα τραγικά ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, τόσο αυτή όσο και η μικρότερη αδελφή της. Μία ατάκα του 55χρονου σ' εκείνη όταν τον ρώτησε γιατί το κάνει, σοκάρει. Συγκεκριμένα, ο ίδιος απάντησε: «Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά».

Το νεαρό κορίτσι πρόσθεσε ότι στην ηλικία των 17 ετών τον απείλησε πως αν το συνεχίσει θα τον καταγγείλει, με τον ίδιο να μην πτοείται και να σταματά μόνο για μικρό διάστημα.

"Μη φοράς κοντά σορτς κοντά στον μπαμπά σου"

Παράλληλα, τόσο το 22χρονο θύμα όσο και η δικηγόρος των κοριτσιών κ. Κεχρανατζίδου αναφέρθηκαν στις ευθύνες που φέρει η μητέρα των παιδιών που παρά το γεγονός ότι γνώριζε ποιος ήταν ο πατέρας τους, τα εγκατέλειψε και άφησε εκείνον να έχει την επιμέλειά τους.

Μάλιστα, η δικηγόρος, που σήμερα 21 Φεβρουαρίου βρέθηκε στο δικαστήριο για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, υπογράμμισε ότι τις ευθύνες της μητέρας θα τις κρίνει και θα αποφασίσει γι' αυτές το δικαστήριο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czapitbrq521)