Το αποτέλεσμα του γενετικού ελέγχου της σορού γυναίκας που εντοπίστηκε το καλοκαίρι ανοιχτά του Πόρου αναμένουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για την εξαφανισμένη Σταυρούλα.

Ο βιολογικός της πατέρας την περασμένη εβδομάδα με εντολή της Εισαγγελίας Λάρισας κλήθηκε και έδωσε δείγμα γενετικού υλικού, το οποίο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε διαδικασία εργαστηριακού ελέγχου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ταυτοποιείται με το γενετικό υλικό της νεκρής γυναίκας που εντοπίστηκε βόρεια του Πόρου, από παραπλέον σκάφος, μια θαλαμηγό, στις 24 Αυγούστου.

* Διαβάστε ακόμα: Πόρος: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας - Φόβοι πως είναι η αγνοούμενη Σταυρούλα

Την ακριβώς επόμενη μέρα η σορός εξετάστηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά από τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, ο οποίος στο πόρισμά του αναφέρει πως η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά περί πνιγμού. Αυτό που τονίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα ο ιατροδικαστής είναι πως βρέθηκαν ίχνη συνταγογραφημένου φαρμάκου. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ενώ εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του πνιγμού, δηλαδή ατυχήματος. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη δήλωση εξαφάνισης για τη Σταυρούλα γίνεται τον Νοέμβριο από συγγενικό της πρόσωπο και η δεύτερη τον Δεκέμβρη από ιδιωτικό ερευνητή.

Δύο αστυνομικά τμήματα ανέλαβαν τις έρευνες προτού ο εισαγγελέας αναθέσει την υπόθεση στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αστυνομικοί του οποίου από τις έρευνες διαπίστωσαν πως την επίμαχη περίοδο της εξαφάνισης είχε εντοπιστεί σορός γυναίκας, άνω των 40 ετών, ανοιχτά του Πόρου.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως το Λιμενικό είχε εντοπίσει ένα σακίδιο πλάτης, γυναικείο, στην παραλία Έδεμ στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο πιθανότατα να ανήκει στη νεκρή γυναίκα.

paralia-exafanisi-stauroulas
paralia-exafanisi-stauroulas_2_
paralia-exafanisi-stauroulas_3_


Στο σακίδιο αυτό δεν εντοπίστηκε κινητό τηλέφωνο, χρήματα ή ταυτότητα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξακρίβωση των στοιχείων της ιδιοκτήτριας.

Το μόνο βέβαιο είναι πως σήμερα αναμένεται το αποτέλεσμα του γενετικού ελέγχου, οπότε το θρίλερ της εξαφάνισης της Σταυρούλας ενδεχομένως να κλείσει εάν φυσικά η σορός που είχε εντοπιστεί στη θάλασσα ανοιχτά του Πόρου αποδειχθεί πως είναι η συγκεκριμένη γυναίκα. Υπενθυμίζεται πως η συγκάτοικος της Σταυρούλας δεν προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης, ενώ σε αναφορές της σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ως πιθανές ημερομηνίες εξαφάνισης την 21η ή την 22η Αυγούστου.