Συναγερμός σήμανε στη Σαντορίνη, καθώς σημειώθηκε ένα αιματηρό περιστατικό. Συγκεκριμένα η επίθεση με κουζινομάχαιρο ήταν το αιματηρό φινάλε ενός άγριου καυγά μέσα σε σπίτι του νησιού. Ο δράστης και τα δύο θύματα είχαν αρχίσει να τσακώνονται για οικονομικές διαφορές και κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν. Μετά τις μαχαιριές, έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο του νησιού. Ο 34χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Ο 80χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι τη σύζυγό του - Πώς έγινε το φονικό

Το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 34χρονος αλλοδαπός γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας τραυμάτισε με μαχαίρι δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 44 και 51 ετών.

Τι λέει η Αστυνομία για το συμβάν στη Σαντορίνη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη μέσα σε κατοικία έπειτα από έντονο καβγά που είχαν οι εμπλεκόμενοι. Συναντήθηκαν για να συζητήσουν κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους, αλλά η κουβέντα «άναψε» και ακολούθησε μεγάλος καβγάς, με τον 34χρονο να «θολώνει» και να αρπάζει ένα κουζινομάχαιρο με το οποίο επιτέθηκε και τραυμάτισε τους δύο ομοεθνείς του.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Θήρας για νοσηλεία, χωρίς να διατρέχουν κάποιον κίνδυνο. Το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο cyclades24.gr, ο 34χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Νάξου για να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι.