"Έσπασε" τη σιωπή της η σύζυγος του "παλαιοχριστιανού" από την Κορινθία, η οποία μίλησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη του άνδρα της. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το πού βρίσκεται η ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 6 και 13 ετών.

Η σύζυγος, παρά το γεγονός ότι είναι άφαντη, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα.

"Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι", δήλωσε η σύζυγος του "παλαιοχριστιανού" στο Star.

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czcp0axwykjt)

Πότε θα εμφανιστεί η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού»

Υπάρχει όμως μία σημαντική παράμετρος. Είναι μία έγκυος γυναίκα που έχει μαζί της δύο ανήλικα παιδιά. Πώς συντηρούνται; Είναι σε ασφαλές περιβάλλον; Ο Μανώλης ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη. Δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, όπως ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.