Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κυψέλη με την 53χρονη Σταυρούλα, καθώς οι Αρχές προσπαθούν να βρουν εάν ο θάνατός της ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία. Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο σε ό,τι αφορά στην εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, η οποία αγνοούνταν από τις 22 Αυγούστου 2023.

Σύμφωνα με στοιχεία, η σορός της γυναίκας ταυτοποιήθηκε και είναι αυτή που εντοπίστηκε στον Πόρο.

Το άψυχο σώμα της 53χρονης βρέθηκε στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά και έκτοτε παρέμενε στα αζήτητα.

Τελικώς το δείγμα DNA που έδωσε ο πατέρας της στις Αρχές επιβεβαίωσε τον θάνατό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα είχε πάει για νυχτερινό μπάνιο στο Παλαιό Φάληρο και είναι πολύ πιθανό να έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε και να πνίγηκε.

Ανοιχτό παραμένει το σενάριο της αυτοκτονίας, ωστόσο, οι δικοί της άνθρωποι δεν αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια.

Κυψέλη: Δεν πιστεύει στο σενάριο της αυτοκτονίας ο αδελφός της

Μάλιστα ο αδελφός της, μιλώντας στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», είπε πως «θα το φτάσει μέχρι τέλους, μέχρι να λάμψει η αλήθεια».

 «Έχουν ανακατευτεί πάρα πολλά άτομα σε μία σοβαρή υπόθεση όπου κρατάνε στα χέρια τους πληροφορίες και πειστήρια του όλου σκηνικού. Πρέπει όποιος γνωρίζει ό,τι γνωρίζει και ό,τι πιεστήριο έχει  να πάει να το καταθέσει. Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και για το έργο της και για την γρήγορη ανταπόκρισή της μετά τη μήνυση που έχουμε καταθέσει εμείς σαν οικογένεια. Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου πρώτον και δεύτερον έχουμε μία σειρά από ερωτήματα που πρέπει η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη μνα μπουν στη διαδικασία, όπως είναι η άρση απορρήτου των κινητών και των τραπεζικών λογαριασμών και πολλά άλλα πράγματα. Δεν πιστεύω πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι μέσα σε ένα πολύν μικρό χρονικό διάστημα, δύο φίλες  η μία η φίλη η νηπιαγωγός και μετά η Σταυρούλα, με διαφορά ενός έτους μπήκαν και οι δύο στη διαδικασία να αυτοκτονήσουν; Δεν σου φαίνεται περίεργο; Θα ‘’μιλήσουν’’ τα τηλέφωνα, τα στίγματα, το ημερολόγιο, πολλά πράγματα».

Κυψέλη: «Το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας για εμένα αποκλείεται»

Στην εκπομπή μίλησε και ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν.

 «Το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας για εμένα αποκλείεται. Η γυναίκα είχε μαζί της λεφτά, πετσέτα και παρεό. Είχε πράγματα πουν δείχνουν πως ένας άνθρωπος δεν πάει να αυτοκτονήσει. Το σημείωμά δεν έχει καμία σχέση με την αυτοκτονία αλλά είναι ένα σημείωμα παραπόνων. Είχε κάποια θέματα ζωτικής σημάδια που θα την κρατούσαν στη ζωή. Αυτή τη στιγμή δεν είναι πρώτο η εγκληματική ενέργεια. Δεν είχε κακώσεις πάνω της. Υπάρχει μία ουσία που βρέθηκε αλλά δεν ξέρουμε το ποσοστό και η γυναίκα αυτή έπαιρνε ούτως ή άλλως φαρμακευτική αγωγή».

Τι ισχυρίζεται ο πατέρας της Σταυρούλας

Στην εκπομπή μίλησε και ο βιολογικός πατέρας Σταυρούλας.

«Είχαμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια με την Σταυρούλα. Ξαφνικά το Νοέμβριο μας πήρε τηλέφωνο ο Χάρης Βεραμόν και μας είπε ότι η Σταυρούλα έχει εξαφανιστεί από τον Αύγουστο. Αμέσως ψάξαμε να βρούμε την ξαδέλφη της να ρωτήσουμε αν γνωρίζει κάτι και μας είπε ότι ούτε ο θετός της πατέρας είχε επαφές μαζί της. Ήταν μόνη της στην Αθήνα. Μας είπαν ότι επειδή ήταν υιοθετημένη δεν μπορούσαμε να κάνουμε εμείς δήλωση της εξαφάνισης. Τα λάθη δεν είναι μόνο των αρχών είναι και της συγκατοίκου, η οποία δεν μας ενημέρωσε εξ’ αρχής. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά έχω πολλά ερωτήματα σχετικά με την συγκάτοικο. Είναι πολύ αδιάφορη. Την έψαχναν όλη μέρα για να πάει να αναγνωρίσει την τσάντα και τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην παραλία και μας λέει ότι κοιμήθηκε αλλού. Η Σταυρούλα ήξερε το καλύτερο μπάνιο, ήταν γοργόνα, εγώ της έμαθα μπάνιο, δεν γίνεται να ήταν δυστύχημα. Είναι σίγουρα έγκλημα».