Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη. Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της, έφυγε από το σπίτι το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου του 2023, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης. Η γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς οι Αρχές εικάζουν ότι η αγνοούμενη πιθανότατα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ενώ η εισαγγελέας έχει δώσει εντολή να πραγματοποιηθεί σχετική διερεύνηση. Μαρτυρία στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρει ότι φέρεται να ήθελε να αγοράσει όπλο, στοιχείο που επιβεβαιώνει η συγκάτοικος και φίλη της, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε τελευταία φορά προτού εξαφανιστεί.

Εξαφάνιση στην Κυψέλη: Η συγκάτοικος της 53χρονης Σταυρούλας φέρεται να πιστεύει ότι είναι νεκρή

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μπαίνουν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, το στίγμα του κινητού και οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Σταυρούλας, καθώς και οι συνεντεύξεις της συγκατοίκου της, η οποία φέρεται να πιστεύει ότι η 53χρονη είναι νεκρή, σύμφωνα με δηλώσεις της. Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση εξαφάνισης έγινε αρκετά αργότερα. Επίσημα αναζητείται από τον Νοέμβριο του 2023.

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας είχε μιλήσει στο Mega και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» στις αρχές του μήνα που διανύουμε. Η Σταυρούλα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της συγκατοίκου της, έφυγε από το σπίτι το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου του περασμένου χρόνου, με σκοπό, όπως προαναφέραμε, να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Άφησε πίσω της όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, ταυτότητα, διαβατήριο και φορτιστή κινητού τηλεφώνου. Η συγκάτοικός της μίλησε στο «Τούνελ» για την ημέρα της εξαφάνισής της, αλλά και τη συμπεριφορά της 53χρονης το τελευταίο διάστημα.

Η δομή στην οποία -υποτίθεται πως- θα εργαζόταν η Σταυρούλα και με τον υπεύθυνο της οποίας είχε ραντεβού δεν υπάρχει, όπως αναφέρει η συγκάτοικός της. Όταν η φίλη της είδε πως η ώρα περνά και η Σταυρούλα δεν γύριζε στο σπίτι, πήρε τηλέφωνο για να την αναζητήσει, αλλά έδειχνε ότι είναι κατειλημμένο.

«Μπήκα στο ίντερνετ και διάβασα πως το τηλέφωνο αυτό που κάνει “τουτ-τουτ” ή κάποιος σε έχει μπλοκάρει ή δεν πιάνει σήμα το κινητό. Το τηλέφωνο δεν πληρώθηκε και όταν δεν πληρώνεται, κόβεται» είπε χαρακτηριστικά. H Σταυρούλα, όταν έφυγε εκείνο το απόγευμα, φορούσε μια φόρμα και μια μπλούζα γνωστής μάρκας, αθλητικά παπούτσια, ένα ακριβό ρολόι και ένα μπακ πακ, χρώματος βυσσινί. «Είχε μαζί της κάποια χρήματα, όχι πολλά, 200 με 300 ευρώ. Όλα της τα ρούχα είναι ακριβώς όπως τα άφησε, μαζί με τις φωτογραφίες της και όλα τα προσωπικά της έγγραφα» πρόσθεσε η συγκάτοικός της.

* Δημοσιεύθηκε στην Ontime