Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Αγία Βαρβάρα το απόγευμα του Σαββάτου 24/02, με έναν 69χρονο άνδρα να πυροβολεί και να σκοτώνει τον 57χρονο γαμπρό του, στην αυλή του σπιτιού του.

Οι δυο άνδρες είχαν τσακωθεί άσχημα, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που οδήγησε τον ηλικιωμένο άνδρα στην Αγία Βαρβάρα να πυροβολήσει τον γαμπρό του.

Μάλιστα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία του πατέρα τριών παιδιών στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην κάμερα εκπομπής του «MEGA» για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Ειδικότερα, ο Σταύρος Μπαλάσκας αποκάλυψε πως το ένα παιδί βρισκόταν μπροστά στην δολοφονία του πατέρα του από τον παππού του, με φονικό όπλο μια καραμπίνα.


*Διαβάστε εδώ: Δημοτική Αστυνομία: 1.213 προσλήψεις έπειτα από 14 χρόνια - Θα περάσουν εξάμηνη εκπαίδευση πριν τοποθετηθούν στα τμήματα


Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη ο 69χρονος

Ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, σε τραγωδία κατέληξε ένας καβγάς που είχε ένας 69χρονος με τον 57χρονο γαμπρό του – γιατρός στο επάγγελμα και πατέρας δύο παιδιών – στην Αγία Βαρβάρα, στην οδό Φιλικής Εταιρείας, περίπου στις 7:15, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου.

Ο γιος του δράστη ειδοποίησε την αστυνομία – και μάλιστα είναι και ο ίδιος αστυνομικός – και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε η αστυνομία ο δράστης κυκλοφορούσε με την καραμπίνα στο χέρι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η κόρη του 69χρονου, η οποία είχε μεταβεί στη Σπάρτη στον τόπο καταγωγής της.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Νίκος Ρήγας, ανέφερε πως, «ό,τι και να έχει γίνει, μία ανθρωποκτονία είναι ανθρωποκτονία. Και δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Εκτός από το θύμα που φεύγει από τη ζωή και τον θύτη που καταστρέφει το υπόλοιπο της ζωής του, μένουν πίσω παιδιά χωρίς πατέρα και μία διαλυμένη οικογένεια. Ο δράστης έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη».