Μια σατιρική παράσταση, που προκαλεί ανάταση και αισιοδοξία, μια μουσικοθεατρική ανάλυση για την κρίση χωρίς διακρίσεις ξεκινάει στο Anodos Live Stage την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, όπου και θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μουσηγέτης ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, απαθής διευθύνει την ορχήστρα με το ένα χέρι ο Δημήτρης Σταρόβας, και τους ακολουθούν ολοταχώς, ελπίζοντας να τους ανατρέψουν, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ρούλα Μανισάνου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Χατζής, η Πελαγία Πλαγιανάκου και η Φανή Γεωργακοπούλου.

Σε παγκόσμια πρώτη των Αγάμων, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης συναντά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, όπως ο Σαμαράς συναντά τον Βενιζέλο και όπως ο Τσίπρας θέλει να συναντήσει την εξουσία.

Κείμενα: Δήμητρα Παπαδοπούλου. Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Info: 
ΑΝΟΔΟΣ Live Stage: Πειραιώς 183, Αθήνα. Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100. Τιμές: Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί, 2ο ποτό: 8 ευρώ. Πλατεία: τιμή φιάλης 150 ευρώ/ 4 άτομα, τιμή φιάλης κρασί 75 ευρώ/ 2 άτομα. Εξώστης: τιμή φιάλης κομπλέ 130 ευρώ/ 4 άτομα, τιμή φιάλης κρασί 65 ευρώ/ 2 άτομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η οικία του ’γγελου Σικελιανού γίνεται Μουσείο

Bazaar με μικρά έργα τέχνης στο Μουσείο Κοσμήματος Λαλαούνη

Πρωτότυπο "δημοψήφισμα" για τα Μάρμαρα στο "Ελ. Βενιζέλος" (VIDEO)

Για να μην ξαναπείς ποτέ... Μαμά Πεινάω

Τασούλας: "Την Τετάρτη νέες ανακοινώσεις για την Αμφίπολη"

"Ανέβασαν" στο Instagram του Μουσείου τα Γλυπτά του Παρθενώνα