Αποχώρησε πριν λίγα λεπτά από την πλατεία Αττικής το κλιμάκιο της Σήμανσης που βρέθηκε στην οδό Ξανθίππης 5-7 για να συγκεντρώσει ευρήματα από το σημεία από το σημείο της δολοφονίας ενός 60χρονου άνδρα νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Το θύμα σε κατάσταση μέθης λογομάχησε με τον επίσης μεθυσμένο φίλο του ηλικίας 62 ετών στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Νωρίτερα οι δύο φίλοι διασκέδαζαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο και κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της νύχτας επέστρεψαν στο σπίτι του θύματος. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους οι δύο άνδρες που είναι Πομάκοι με καταγωγή από την Ξάνθη λογομάχησαν και στην είσοδος πολυκατοικίας με ένα μαχαίρι ο 62χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα τον 60χρονο φίλο του.

Περίοικοι κάλεσαν τους αστυνομικούς και συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος έως και αυτήν την ώρα δεν έχει καταφέρει να δώσει κατάθεση στις αρχές.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε νωρίτερα και η ιατροδικαστής Αθηνών Σουλτάνα Μαριανού προκειμένου να εξετάσει τον τόπο του φονικού αλλά και να έχει μια σαφή εικόνα για την θέση αλλά και τα τραύματα που έφερε το θύμα.

Ο δράστης κρατείται και αναμένεται εντός της ημέρας, εάν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του, να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών.

plateia_attikis1
plateia_attikis2
plateia_attikis3
plateia_attikis4
plateia_attikis5