Τα parapolitika.gr προσφέρουν στους αναγνώστες τους 5 διπλές προσκλήσεις για την κωμωδία «Νοικοκυρές του Facebook» στο θέατρο Αυλαία με ανοιχτή ημερομηνία.


ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ, ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ (όνομα, επίθετο, κινητό τηλέφωνο, mail)

desk@parapolitika.gr

με ΘΕΜΑ: ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail και τηλεφώνημα την Παρασκευή 14/11 , ώστε να παραλάβουν από το ταμείο του θεάτρου τις προσκλήσεις όποια μέρα επιθυμούν.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η πιο ανατρεπτική κωμωδία της φετινής χρονιάς έρχεται στο θέατρο Αυλαία. Έρωτες, ζήλιες, μπερδέματα όλων των ειδών, κωμικοτραγικές και απίστευτες καταστάσεις με έναν μοναδικό σκοπό, το γέλιο.

Ο Γιώργος εργένης συζεί με την Αγλαΐα. Η Αγλαΐα είναι φίλη του καλύτερου φίλου του Γιώργου... του Μιχάλη. Η Αγλαΐα είναι μια παχουλή κοπέλα, η οποία ασταμάτητα προσπαθεί να ρίξει τον Γιώργο στα δίχτυα του Έρωτά της. Αυτό όμως είναι αδύνατον γιατί ο Γιώργος είναι εντελώς αδιάφορος για μια τέτοια σχέση. Η Αγλαΐα συνηθίζει να υπάρχει στο σπίτι σαν σύζυγος και με τις ανάλογες απαιτήσεις και αυτό δημιουργεί πάντα μια κωμικοτραγική ατμόσφαιρα στο σπίτι και στην θεατρική Σκηνή. Η Αγλαΐα, παρόλα τα κιλά της, είναι διατροφολόγος - διαιτολόγος, έχει μεγάλη επιτυχία στην δουλειά της και αυτό το κατάφερε μέσα από το facebook και οι πελάτες της δεν την έχουν δει ποτέ από κοντά. O Γιώργος είναι συγγραφέας - κειμενογράφος σε γνωστή διαφημιστική εταιρεία. Είναι Gay-Κρητικός στην καταγωγή, δεν το γνωρίζει όμως κανείς. Ο Γιώργος το έχει αποκρύψει εδώ και χρόνια από όλους και κυρίως από τον Πατέρα του διότι δεν θέλει να χάσει τα χωράφια της περιουσίας στα Ζωνιανά. Τον λόγο τον καταλαβαίνουμε. Ο Μιχάλης, ο καλύτερος φίλος του Γιώργου. Είναι προγραμματιστής και εξπέρ στο internet, facebook