Ένα χρόνο πριν, η τραγωδία στα Τέμπη σημάδεψε τη χώρα, αφήνοντας 57 θύματα και πλήθος τραυματιών. Οι πληγές παραμένουν ανοιχτές, με τους συγγενείς των θυμάτων να αναζητούν δικαίωση και αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο Γεράσιμος, ο 21χρονος μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, δίνει μια μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη εδώ και μήνες, χωρίς, δυστυχώς, να έχει επαφή με το περιβάλλον. Οι αγαπημένοι του άνθρωποι ελπίζουν σε ένα θαύμα, στηρίζοντάς τον με αστείρευτη αγάπη.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια της γιαγιάς του Γεράσιμου στην εκπομπή "Super Κατερίνα", φέρνοντας στο προσκήνιο τον πόνο και την αγωνία που βιώνει η οικογένεια.

«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, κάνουν χειρουργεία συνέχεια. Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά. Τώρα είναι στη Βοστώνη. Τι να σκέφτομαι; Προσευχή κάνουμε όλοι μας. Προσευχή στο Θεό να γίνει καλά. Η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερέψει στο ελάχιστο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι που δέχτηκε τα μοσχεύματα. Δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfqoygqag75)