Χτυπάει κόκκινο η αγωνία της συζύγου του Γιώργου Τρικαλινού, του γιου του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου. Η ίδια προσεύχεται για ένα θαύμα. Ο άντρας που βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από αυτοκίνητο, στον Αλμυρό του Βόλου, ήταν όπως όλα δείχνουν, ο σύζυγός της.

Ο Γιώργος Τρικαλινός που πριν λίγες μέρες είχε επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό που εργαζόταν, για να ρυθμίσει κάποιες υποθέσεις του…

Όπως λέει στο Live News η γυναίκα του, που βρίσκεται στην Ολλανδία, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ταυτοποιήσουν την απανθρακωμένη σορό.

Το γεγονός όμως πως το μοιραίο αυτοκίνητο ανήκε στον πατέρα του 52χρονου, σε συνδυασμό με το ότι ο ίδιος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν και σημειώθηκε το δυστύχημα, δεν αφήνει περιθώρια για αισιόδοξες σκέψεις…

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgtwd2pemc9)

«Προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ούτε η αστυνομία δεν μπορεί να μου πει. Δεν ξέρω. Το μοναδικό που ξέρω είναι ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον σύζυγό μου», δηλώνει.

Αυτόπτες μάρτυρες που εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα πλησίασαν με πυροσβεστήρες το φλεγόμενο όχημα, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά του θύματος.

Όπως λένε στο Live News είδαν τον άτυχο άντρα να έχει βγει από το αυτοκίνητό του και να υποφέρει από τους πόνους, πριν τον εγκαταλείψουν οι δυνάμεις του.

«Πήγε στον Αλμυρό για κάποιο λογιστή και δικηγόρο. Δεν είχε αυτοκίνητο, χρησιμοποιούσε το λεωφορείο. Ίσως πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του», αναφέρει η σύζυγός του.

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει και ο γιος του Γιώργου Τρικαλινού που ρωτάει συνεχώς την μητέρα του, αν έχει κάποια νεότερη ενημέρωση από τις ελληνικές αρχές.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ο άτυχος άντρας έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κατέληξε κάτω από τη γέφυρα, κοντά στο Νέο Πλάτανο του Αλμυρού. Με διερχόμενους οδηγούς να σταματούν και να βλέπουν τις εικόνες σοκ.

Μετά τις εκρήξεις που ακούστηκαν, η φωτιά τύλιξε το όχημα και το θύμα βρήκε μαρτυρικό θάνατο στις φλόγες.

Αλμυρός: Η ζωή του Γιώργου Τρικαλινού άλλαξε δραματικά μέσα σε δύο χρόνια

Το καλοκαίρι του 2022, όταν ο Γιώργος Τρικαλινός έκλεινε 50 χρόνια ζωής, τα πάντα ήταν διαφορετικά.

Ο ίδιος γιόρταζε με στενούς συγγενείς και τον πατέρα του. Τον τότε γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό, που έμελλε να εντοπιστεί νεκρός την περασμένη άνοιξη.

Όπως όλα δείχνουν, εννέα μήνες μετά τον θάνατο του 77χρονου πατέρα, έφυγε από τη ζωή άδικα και το ίδιο αναπάντεχα και ο 52χρονος γιος του.